Oldruitenborghstraat 36, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 335.000,- k.k.
Postcode:
8043TP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
108m²
Perceeloppervlakte:
135m²
Inhoud:
389m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Deze supernette en sfeervolle tussenwoning staat in een brede straat in een ruim opgezet deelplan van Stadshagen. De brede straten en grote groenstroken met speeltoestellen zorgen dat het een populair deelplan is voor jonge gezinnen. Scholen, het winkelcentrum en de Milligerplas bevinden zich allen op korte afstand van de woning. Vanuit dit gedeelte van de wijk is de A28 ook eenvoudig en snel te bereiken.

    De Oldruitenborghstraat is een prachtige, bredere straat wat zorgt voor een open en ruimtelijke beleving. De huizen in dit deel kenmerken zich door de chique jaren ’30-stijl.

    BEGANE GROND:

    Via de keurige voortuin wordt de entree bereikt. Vanuit de hal is het toilet te betreden. Deze is uitgevoerd met een wandcloset en een fonteintje. Ook is er toegang tot de meterkast vanuit de hal. Bij het betreden van de woonkamer valt meteen de hoeveelheid lichtinval op. Dat komt door de forse schuifpui, maar ook door de vrijheid aan de achterzijde. Het perceel grenst aan een groot (parkeer)plein, waardoor de bebouwing achter deze woning verder weg staat.

    De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is opgesteld in delen. Deze keuken is tijdloos uitgevoerd en beschikt over een vaatwasser (2020!), combi-oven, magnetron, koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is er fraai zicht op de straat. Een trapkast biedt extra bergruimte.

    EERSTE VERDIEPING:

    Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en de was/stookruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met een inbouwkast. Wat opvalt is de prachtige roedeverdeling van de ramen! Dit tref je ook aan de achterzijde waar de andere 2 slaapkamers zich bevinden. Centraal op deze verdieping bevindt zich de badkamer. Deze beschikt over een douche, een wastafel en een wandcloset. Vanaf de overloop is de separate was/stookruimte te bereiken.

    TWEEDE VERDIEPING:

    De vaste trap leidt naar de zeer ruime zolderverdieping. Deze verdieping is nog geheel naar eigen wens in te vullen. Door middel van het plaatsen van dakramen of –kapellen zijn hier zelfs nog twee (!) extra slaapkamers te realiseren. De ruimte achter de knieschotten is ideaal voor het opbergen van uw spullen.

    TUIN:

    De tuin ligt op het noordwesten en is bereikbaar via een achterom. Het perceel grenst aan een groot (parkeer)plein, wat zorgt voor veel ruimte en vrijheid aan de achterzijde. De tuin heeft een prettige afwisseling tussen groen, terras en heerlijke veranda. De veranda is maar liefst 12 meter en door de grote schuifpui staan de tuinen veranda mooi in verbinding met de woonruimte. Dat is genieten op zomerse dagen!


    Bijzonderheden:
    - Verzorgde instapklare woning
    - Veranda/overkapping
    - Dicht bij alle benodigde voorzieningen
    - Voldoende gratis parkeren, zowel voor als achter de woning
    - Buitenschilderwerk 2021
    - Binnenschilderwerk 2020

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.