Nel Banninkstraat 42, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 500.000,- k.k.
Postcode:
8017BZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
148m²
Perceeloppervlakte:
234m²
Inhoud:
520m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • Unieke kans!

    Gelegen aan een schitterend hofje in de geliefde wijk Schelle staat deze recent gebouwde 2-onder-1-kap (2015) met zonnige achtertuin en garage.

    De markante woning is zeer stijlvol door de brede overstekken, zinken hemelwaterafvoeren en karakteristieke erker. De woning is in 2015 opgeleverd en naast dat het perfect geïsoleerd is biedt het huis veel leefruimte en is het heerlijk licht. Bovendien is de woonkamer tijdens de nieuwbouw uitgebouwd en voorzien van een handige deur naar de garage. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig en op de zolder is er eveneens ruimte voor 1 of 2 slaapkamers.

    Het huis maakt onderdeel uit van het kleinschalige project ‘Schellerhart’ en ligt aan een rustige autoluwe speeltuin, ideaal voor spelende kinderen. Het park de Schellerdriehoek ligt om de hoek en op loopafstand ligt de IJssel met haar prachtige uiterwaarden. Maar ook alle gemakken van de stad zijn binnen handbereik. In ongeveer 5 minuten fietsen staat u midden in de binnenstad van Zwolle. Nog sneller zijn het station en de snelweg bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen is er op korte afstand een winkelcentrum aanwezig, en uiteraard zijn er ook scholen en (sport) verenigingen in de directe omgeving te vinden.

    Indeling:

    Begane grond: Entree met hal, meterkast, trapkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdiepingen en toegang tot de woonkamer. De keuken (Bulthaup) is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van de volgende apparatuur: vaatwasser, combi-magnetron, 5-pits gasfornuis, grote koelkast, dubbele spoelbak. Vanuit de erker is er een prachtig zicht op het hofje. De lichte en ruime woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een elektrisch zonnescherm en een deur die rechtstreeks toegang geeft tot de garage. De garage beschikt over een geïsoleerde vloer met kruipruimte.

    1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers waarvan de grootste is voorzien van een inloopkast. De badkamer is ingericht met een douche, ligbad, dubbele wastafel en een tweede toilet. De achterzijde van de woning is voorzien van elektrische screens.

    2e verdieping: Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een royale zolder met aansluitingen voor de wasapparatuur welke prima verbouwd kan worden tot een verdieping met 1 of 2 slaapkamers.

    Tuin: De keurig aangelegde tuin is gelegen op het zuidwesten en ingericht met twee terrassen, twee grote borders, een groot grasveld en een speelhoek met leibomen. Door de lage bebouwing aan de achterzijde is er veel privacy en de gehele dag en avond zon.

    Algemeen:
    - Recent gebouwd (2015) in de wijk Schelle, gelegen aan een schitterend hofje
    - Begane grond én eerste verdieping voorzien van vloerverwarming
    - Overal draaikiepramen
    - Buitenschilderwerk in 2020 gedaan door erkend schildersbedrijf
    - Dak bijzonder geschikt voor zonnepanelen

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.