Nachtegaalstraat 59, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.000,- k.k.
Postcode:
8011BV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
106m²
Inhoud:
290m³
Bouwperiode:
1996
Plaats woning op:  




  • Bijzonder licht en ruim opgezet appartement met 2 terrassen en een berging, gelegen op de bovenste verdieping van een kleinschalig complex.

    Dit appartement ligt op de tweede en tevens bovenste verdieping van een klein appartementencomplex dat in 1996 gebouwd is. Het complex is gelegen net buiten de stadsgracht en voorzien van een lift en een afgesloten entree met een intercominstallatie. Middenin is de fraaie binnentuin. In de kelder zijn de bergingen.
    De ligging is zeer centraal: het is maar een paar minuten lopen naar het hart van de stad, de op- en afritten van de A28 zijn om de hoek en het is vijf minuten fietsen naar het NS-station.

    Indeling:

    Begane grond
    Afgesloten entree met brievenbussen en intercom, trappenhuis en lift naar de verdiepingen.

    2e verdieping
    Royale hal met toegang tot toilet, de badkamer en, 2 slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer is opvallend ruim en licht en biedt toegang tot één van de beide dakterrassen. Tevens is er vanuit de woonkamer een bijkeuken te bereiken waar zich de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden.
    De keuken heeft een neutrale keukeninrichting en is voorzien van natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast (2017). De eveneens uit natuursteen vervaardigde vloer is voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft een royale afgeschermde douchehoek en een vaste wastafel. Voor de afwerking is gebruik gemaakt van stijlvol hardsteen. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met kastenwanden, waarvan de grootste is voorzien van een eigen dakterras.


    Algemeen:

    - De woning ligt aan het eind van de galerij, wat als voordeel heeft dat hier een extra plek is om 's zomers van de middagzon te genieten. Er is hier ook mooi zicht op de binnentuin.
    - De ruime berging is bereikbaar met zowel trap als lift, en is voorzien van elektra;
    - 2 ruime balkons/terrassen van ieders ca. 12 m2 voorzien van houten vloerplanken (2016);
    - Actieve en goed functionerende VvE, de bijdrage is ca. € 143,87 per maand.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.