Molenweg 140, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8012WR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
122m²
Perceeloppervlakte:
76m²
Inhoud:
325m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Uniek!!!!

    Deze verassend ruime tussenwoning met besloten achtertuin staat middenin de geliefde wijk Assendorp met modern comfort (2008) maar toch met een karaktervolle en sfeervolle gevel en uitstraling!

    Het woonhuis is gelegen in de populaire wijk Assendorp nabij vele voorzieningen. De wijk kenmerkt zich door haar levendigheid, de winkels en de sfeervolle jaren ’30 woningen. Om de hoek van het woonhuis bevindt zich de gezellige Assendorperstraat met hier winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een drogist, supermarkt, kapper etc. Maar ook de historische binnenstad van Zwolle en het NS-station zijn binnen 5 fietsminuten bereikbaar.

    De woning is in 2008 nieuw gebouwd waarbij de woning zo is ingericht om een maximaal wooncomfort te bereiken. Het woonhuis beschikt over een ruime living en 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping is één grote ruimte welke op verschillende manieren nog is in te richten. Zo kunnen er met gemak 2 slaapkamers gemaakt worden maar ook bergruimte. Verder is het huis goed afgewerkt en beschikt over een moderne keuken- en badkamerinrichting.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, provisiekast en toegang tot de woonkamer. Dubbele tuindeuren èn een loopdeur zorgen voor een goede lichtinval en geven toegang tot de besloten tuin gelegen op het zuiden.

    Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne open keuken met een luxe keukeninrichting. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasmachine, rvs-afzuigkap, gaskookplaat en een combimagnetron en een oven. In de woonkamer is de trapopgang naar de 1e verdieping.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer welke is ingericht met een douche, 2e toilet en een wastafel. Ook is er een kast op de overloop met aansluitingen voor de wasapparatuur.

    2e verdieping:
    Middels een vaste trap is de zeer royale en lichte zolderverdieping bereikbaar. De zolderverdieping kan opgedeeld worden in een voorzolder en één of twee ruime slaapkamers. Op deze verdieping bevinden zich de cv-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Daarnaast is er voldoende bergruimte.

    De besloten patio is zeer gunstig op de zon gelegen (zuiden) en is voorzien van keurige bestrating en een berging.

    Appartementsrecht:
    Het object maakt thans deel uit van een splitsing en betreft nog een appartementsrecht welke valt onder de (slapende) Vereniging van Eigenaren Assendorperstraat 117-119 en Molenweg te Zwolle. Echter wordt op korte termijn de splitsing opgeheven en wordt het een normale grondgebonden (tussen) woning op een eigen perceel van ca 82 m2 groot (dient nog te worden vastgesteld). Er is dan géén sprake van een Vereniging van Eigenaren. Zie ook de concept akte van "opheffing splitsing".


    Algemeen:
    - Een woning om zo te betrekken;
    - Ideaal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen, NS-station, uitvalswegen en het stadscentrum van Zwolle;
    - Verrassend ruim en praktisch ingedeeld.
    - Buitenschilderwerk 2015

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.