Maagjesbolwerk 47, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 429.000,- k.k.
Postcode:
8011LL
Ligging:
aan water
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
119m²
Inhoud:
375m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • Prachtig gelegen 4-kamer appartement met uitzicht op de stadsgracht, de Kamperpoorterbrug en de gelijknamige wijk met al haar nieuwbouw. Het appartement is gelegen in het mooie Maagjesbolwerk, een karaktervol en beeldbepalend appartementencomplex aan de stadsgracht in hartje Zwolle. Alle voorzieningen zoals winkels, horeca, theater en een bioscoop op loopafstand, maar ook de snelweg is binnen enkele minuten te bereiken.

    Het appartement is gesitueerd op de 2e woonlaag van het goed uitgeruste complex. Op niveau -2 heeft u een eigen berging en parkeerplaats v.v. beugel en via de 2 liften kunt u elke verdieping bereiken. Op niveau -1 is een gemeenschappelijke fietsenberging en er is een fraaie daktuin aangelegd in het 'atrium' waar u dagelijks van kunt genieten. Het appartement heeft aan de waterzijde een loggia (ZuidWesten) met mooi uitzicht over de gracht, hier kunt u heerlijk, uit de wind, genieten van de middag- en avondzon. In de zomer wordt het complex omringd door plezierbootjes die voor een korte periode in de stadshaven kunnen aanleggen. Door de ligging op de 2de woonlaag heeft u hierop prachtig zicht zonder dat het uw privacy aantast.

    Het appartement is gunstig ingedeeld met een zeer riante woonkamer met open keuken met bijkeuken/berging met aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder is er een ruime (tussen)hal waaraan de 3 prettige slaapkamers en de badkamer grenzen.
    Indien gewenst kan de slaapkamer, grenzend aan de loggia, bij de woonkamer worden aangetrokken waardoor er een royale woonkamer ontstaat met nog meer zicht en licht.

    Het appartement is compleet en functioneel uitgevoerd en heeft een goede basisuitrusting. Via de zij-ingang van dit bijzondere architectonische complex heeft u via het voor bewoners toegankelijke trappenhuis direct toegang tot hartje centrum.

    Kenmerken:
    -Woonoppervlakte ca. 119m2,
    -Loggia Zuidwest ca. 13m2;
    -VvE, actief en goed functionerend, bijdrage per maand € 240,- zie stukken VvE;
    -Parkeerplaats inbegrepen;

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.