Maagjesbolwerk 131, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 449.000,- k.k.
Postcode:
8011LL
Ligging:
aan water
Woningtype:
penthouse
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
112m²
Inhoud:
300m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • Uniek penthouse (4-kamer appartement) met balkon, een dakterras (52 m²), diverse bergingen en een eigen parkeerplaats!

    Dit bijzondere penthouse kenmerkt zich door z'n speelse indeling, gelegen op de bovenste twee verdiepingen met een groot balkon op de eerste woonlaag en een prachtig dakterras op de tweede woonlaag en natuurlijk mag het zicht op de peperbus niet ontbreken.

    Het onder architectuur gebouwde complex heeft een afgesloten entree voorzien van twee liften, een gemeenschappelijke binnentuin en algemene fietsenberging.
    De woning is 'vrijstaand', met alleen benedenburen. Naast de eigen parkeerplaats in de parkeergarage en berging op de eerste etage, beschikt het appartement tevens over een tweede ruime berging met verdieping, grenzend aan het balkon.
    Het appartement maakt onderdeel uit van het prachtig ontworpen complex "Maagjesbolwerk". Een architectonisch luxueus en bijzonder ontwerp op een fantastische locatie op de rand van de binnenstad. Deels gelegen aan de stadsgracht met kleine jachthaven, winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand.

    Indeling:

    Eerste woonlaag.
    Entree, ruime hal, garderobekast, toilet, cv ruimte, heerlijke sfeervolle woonkamer met veel ramen (3-laags) voor een heerlijke lichtinval en een hoog plafond. De halfopen keuken voorzien van vaatwasser, combimagnetron, vriezer, koelkast, rvs afzuigkap, inductiekookplaat en granieten werkblad.
    De badkamer is ingericht met een douche, dubbele wastafel en een ligbad. Twee royale slaapkamers waarvan één toegang heeft naar het zonnige balkon met een '2-laagse' berging.

    Tweede woonlaag.
    Vanuit de woonkamer, via de open trap, bereikt men de fantastische werk/ hobbyruimte met vide. De royale afmeting van maar liefst circa 20 m² is voor meerder doeleinden te gebruiken. Ook hier is alles voorzien van licht eiken vloerdelen en spachtelputz wanden.
    Vanuit de 2e woonlaag, met grote glaspartijen, heeft men toegang tot een uniek dakterras (52 m²)!

    Doordat dit ommuurd is kan men ongestoord genieten van de zon, ultieme privacy en rust! Via "ramen" kijkt men op de binnentuin en over de stadsgracht.

    Al met al een bijzonder appartement op een uitstekende locatie gelegen. Het geheel is uitstekend onderhouden.

    Algemeen:
    • bouwjaar 2003;
    • bruto woonoppervlakte 112 m² (exclusief dakterras, berging en balkon);
    • volledig geïsoleerd;
    • bijdrage V.v.E. € 270,-- per maand inclusief parkeerplaats.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.