Lassuslaan 35, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 299.000,- k.k.
Postcode:
8031XA
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
94m²
Perceeloppervlakte:
310m²
Inhoud:
392m³
Bouwperiode:
1966
Plaats woning op:  




  • In een verkeersluwe straat in de wijk Holtenbroek staat deze keurig verzorgde hoek woning met 4 slaapkamers. De locatie is ideaal want je loopt zo even naar het winkelcentrum, op de fiets ben je met 5 minuten in de binnenstad en met de auto zit je zo op de snelweg.

    Begane grond:
    Vanuit de hal met meterkast, trapopgang en toilet is de woonkamer bereikbaar. De keuken (2018) bevindt zich in de uitbouw aan de achterzijde. De keuken (2018) is voorzien van een luxe en nette inrichting met inbouwapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin. In zowel de keuken als de woonkamer ligt een moderne klik PVC vloer.

    1e verdieping:
    Vanaf de overloop zijn 4 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is ingericht met een douche en wastafel en is voorzien van een mechanische afzuiging.

    2e verdieping:
    Via vouwtrap is de zolder te bereiken. Door de hoge nok kun je hier veel spullen kwijt. Door middel van een eventuele nokverhoging met dakkapel en het plaatsen van een vaste trap zou er een grote 5e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

    Tuin:
    De achtertuin meet circa 9 meter bij 11 meter en ligt op het zonnige zuiden. Hier kun je dus de hele dag van zon genieten! Maar door de hoekligging is er ook een riante zijtuin, ideaal voor speeltoestellen voor de kinderen, een oprit met carport of gewoon een plekje in de schaduw. Verder staat er in de tuin nog een grote houten berging en er is een achterom aanwezig.

    Algemene informatie:
    De woning is gebouwd in 1966, door de jaren heen gemoderniseerd, voorzien van nieuwe houten kozijnen met dubbel glas (HR++ in 2022), spouwisolatie (na-geïsoleerd), een cv-combiketel (2014) en 9 stuks zonnepanelen. Het huis is keurig onderhouden en op nagenoeg alle vlakken gemoderniseerd.

    De omgeving:
    Het winkelcentrum van Holtenbroek ligt op slechts 650 meter afstand en beschikt over een uitgebreid winkelaanbod en gratis parkeergelegenheid. De wijk biedt verder volop keuze in kinderopvang, (basis)onderwijs en sportfaciliteiten. De uitvalswegen en A28 zijn binnen een paar minuten bereikbaar en op de fiets of met de bus ben je binnen 10 minuten in de gezellige historische binnenstad. Als je lekker wilt wandelen, hardlopen of fietsen kun je je hart ophalen langs het Zwarte Water of in het Westerveldse Bos. Kortom, een ideale locatie!

    Algemeen:
    - 9 stuks zonnepanelen
    - CV ketel 2014
    - Nieuwe kozijnen met dubbel glas (HR++2021)
    - Spouw na-geïsoleerd en bodemisolatie (2022)
    - voldoende parkeermogelijkheden op het plein aan de voorzijde. Dit plein ondergaat binnenkort een flinke metamorfose en zal met veel ruimte voor groen worden heringericht, ook worden er 2 laadpalen geplaatst.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.