Hooilandstraat 63, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 419.000,- k.k.
Postcode:
8043XH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
153m²
Inhoud:
445m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Laat je verrassen door de ruimte achter deze karakteristieke gevel. Deze royaal en luxe uitgebouwde woning in jaren '30 stijl is gelegen aan een rustige straat te Zwolle, met ruime parkeerplaatsen voor de deur. Met 4 slaapkamers, een veelzijdige zolderverdieping, zonnige achtertuin op het zuidwesten, een strakke moderne keuken en prachtige vergrote badkamer, kunnen we deze woning aan meerdere doelgroepen aanbevelen.

    Ook de locatie is top. De woning ligt op een mooie plek in het geliefde stukje van Stadshagen 'De Hoven'. Bekend om de vele hofjes met groen, waar kinderen veilig kunnen spelen. In een stad als Zwolle is natuurlijk altijd wel wat te beleven, zo ook bij jou in de buurt. Het treinstation Stadshagen is op loopafstand, het winkelcentrum is vlakbij en je vindt meerdere scholen in de buurt. Maar ook speeltuinen en parken zoals Park de Stadshoeve en het Twistvlietpark. Ook ben je binnen 10 minuten op de fiets in het centrum van Zwolle en met de auto zijn diverse uitvalswegen (A28, A50, N331) dichtbij.

    Begane grond
    Zodra je de woning binnenstapt vind je in de hal de kapstok, meterkast en toilet. Meteen valt de doorkijk naar de royale woonkamer op, waar een luxe eikenhouten vloer je binnen leidt. De zonnige woonkamer is tuingericht, met grote ramen die vooral na het middaguur een hoop zonlicht binnenlaten. Door de openslaande deuren lopen woonkamer en achtertuin soepel in elkaar over. Vooral op mooie dagen een verlengstuk van je leefruimte!

    Aan de voorzijde bevindt zich de strakke keuken met een zwarte tegelvloer. Hier ben je van alle gemakken voorzien, dankzij een ruim aanrecht, glazen achterwand, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. Met daar tegenover in een aparte wandkast de oven, vriezer en koelkast ingebouwd achter witte hoogglans kastdeuren met metalen grepen.

    De vaste trap is tussen keuken en woonkamer te vinden, met daarnaast nog een handige trapkast met veel bergruimte.

    Eerste verdieping
    Op de eerste verdieping zijn 3 mooie slaapkamers en een prachtige vergrote badkamer te vinden. De twee zonnigste kamers vind je aan je linkerhand. Met de achterzijde op het zuidwesten vang je hier ook de laatste avondzon nog. Rechts van de trap bevindt zich de derde kamer, voorzien van grote dakkapel waardoor je praktisch niets inlevert aan leefruimte onder het schuine dak. Deze verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer.

    De badkamer is strak vormgegeven en zeer compleet. Wat opvalt zijn de afmetingen, hij is net wat ruimer dan standaard. Uitgevoerd in een antraciet-witte kleurstelling, beschik je hier over een riant hoekbad, inloopdouche, designradiator, hangend toilet en een dubbele wastafel met meubel en verlichte spiegel.

    Tweede verdieping
    De vaste trap brengt je nog een verdieping verder, naar de zolder. Deze is geheel voorzien van een lichte laminaatvloer en meerdere knieschotten voor extra bergruimte. Op zolder tref je een overloop met een tweetal deuren, waarvan de eerste leidt naar een ruime slaap/werkkamer met groot Velux dakraam. De tweede deur op de overloop leidt naar de aparte was- en bergruimte, met vaste kastenwand en CV-opstelling. Deze ruimte is ook voorzien van een Velux dakraam en vlizotrap die leidt naar de vliering. Deze ruimte loopt in de gehele breedte van het huis, waardoor ook hier veel bergruimte is.

    Buitenruimte
    Ook buiten valt er nog een hoop te beleven in de fijne achtertuin. Deze begint vanuit de woonkamer als een zonnig, betegeld terras. Achterin de tuin, in de luwte van je eigen houten berging, is nog een tweede terras aangelegd. Met verder nog een zandbak voor de kleintjes, grasveld en twee appelbomen, is dit echt een tuin om van te genieten. Bovendien is de woning voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. In de houten berging is veel ruimte voor bijvoorbeeld fietsen en tuinspullen.

    Bijzonderheden
    - instapklare en uitgebouwde tussenwoning
    - 4 slaapkamers
    - achtertuin op het zuidwesten met houten berging
    - uitgebreide keuken
    - extra ruime badkamer
    - veelzijdige zolderverdieping
    - scholen, speeltuinen en parken vlakbij
    - zowel NS-station als winkelcentrum Stadshagen op loop- en fietsafstand
    - ook de binnenstad van Zwolle is binnen 10 minuten op de fiets te bereiken.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.