Hogenkampsweg 42, Zwolle

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8022DJ
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
97m²
Inhoud:
325m³
Bouwperiode:
1967
Plaats woning op:  




  • Op een centrale locatie in Zwolle ligt deze fraaie, zéér luxe “maisonnette” (hoek) met 2 balkons, riante berging (22 m2) en een bijzondere extra grote 2e verdieping met luxe slaapkamer!

    Het appartement is gelegen op de 3e en 4e woonlaag van het appartementencomplex. Het gehele appartement is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en heeft een bovengemiddeld afwerkingsniveau.

    Recent is het appartement nagenoeg op ieder front vernieuwd. Denk hierbij aan glad gestucte wanden, een luxe keuken, moderne badkamer/toilet en overal nieuwe vloeren. Uniek aan dit appartement is de extra gecreëerde woonlaag met vaste trap én de riante berging op de begane grond. Verder beschikt het appartement over 2 balkons waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw is te vinden.

    Dit appartement is gelegen aan de Hogenkampsweg. Dit deel van de straat is prettig breed en erg groen door de vele bomen. Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde fraai uitzicht over grote bomen en half-vrijstaande woonhuizen. Op steenworp afstand van het appartementencomplex bevindt zich de Hogenkampspassage met o.a. een drogisterij en een grote supermarkt. De historische binnenstad van Zwolle ligt op slechts enkele minuten fietsafstand en andere voorzieningen zoals een sportschool, bushalte e.d. zijn in directe omgeving te vinden.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree complex met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de riante berging op de begane grond.

    Appartement:

    3e woonlaag (bestaande uit 75 m2 woonoppervlak):

    Entree, ruime hal met toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toilet en de badkamer. De royale woonkamer en suite biedt meer dan voldoende ruimte. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over twee ruime balkons met vrij uitzicht. Hierdoor kunt u zowel in de ochtend, middag als avond van de zon genieten. In de oorspronkelijke situatie waren er op deze laag 2 slaapkamers, dit is eventueel weer in originele staat te brengen.

    Appartement, 4e woonlaag (bestaande uit 22 m2 woonoppervlak):
    Middels een vaste trap vanuit de woonkamer is ook de 4e etage te bereiken. Deze voormalige zolder is verbouwd tot een ruime slaapkamer met veel kastruimte en is voorzien van dakisolatie en dakramen.
    De grote ruimte zal ook goed kunnen functioneren als praktijk-/kantoorruimte.

    Bijzonderheden:
    - Het appartement beschikt over blokverwarming en een elektrische boiler;
    - De VVE bijdrage bedraagt circa € 202,- per maand. Dit bedrag is exclusief het voorschot voor de blokverwarming van € 81,-.

    Kortom, een royaal appartement gelegen op een zeer centrale locatie met maar liefst 2 balkons, een riante berging op de begane grond en een extra woonlaag!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.