Hogenhofstraat 10, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 525.000,- k.k.
Postcode:
8043RZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
161m²
Perceeloppervlakte:
239m²
Inhoud:
647m³
Bouwperiode:
2016
Plaats woning op:  




  • Statig en moderne 2/1 kapwoning met garage/berging, oprit en een heerlijke tuin. Het huis is voorzien van maar liefst 6 slaapkamers, een garage/berging, een tuingerichte woonkeuken en een prachtige overkapping.

    De woning is gelegen in het plan Carré. Kenmerkend voor dit plan is veel water, veel groen en de besloten hofjes die de wijk een dorps karakter geven. Ondanks de rust en privacy fietst u binnen 20 minuten naar de historische binnenstad van Zwolle. Zowel de A28 als het openbaar vervoer zijn eveneens goed bereikbaar. En het uitgebreide winkelcentrum van Stadshagen ligt slechts op 10 minuten lopen.

    De absolute kernwoorden voor deze woning zijn 'sfeer', ‘comfort’ en ‘luxe’. Naast de fraaie uitstraling is aan ieder detail gedacht om ook een grote mate van comfort te creëren zoals kunststof kozijnen, op de gehele begane grond een onderhoudsvriendelijke pvc-vloer met vloerverwarming en een "binnendoor naar de garage/berging. Kortom een heerlijk huis om met het hele gezin van te kunnen genieten.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree met toilet, woonkamer en de woonkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel- vriescombi, combi-oven, gaskookplaat en een afzuigkap.

    1e verdieping:
    Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers, een ruimte inloopkast en de badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele kraan, ligbad en een tweede toilet.

    2e verdieping:
    Overloop/voorzolder met een technische ruimte met de cv-ketel, aansluitingen wasapparatuur en een extra wastafel. Verder zijn hier nog eens 3 goede slaapkamers.

    De achtertuin is keurig aangelegd, gelegen op het noorden en bereikbaar via zowel de keuken als de garage. Achter in de tuin is een heerlijke veranda geplaatst.

    Bijzonderheden:
    - Recent gebouwd met een hoogwaardig afwerkingsniveau;
    - Energielabel A;
    - Bouwjaar: 2016;
    - Onderhoudsarm huis
    - Gelegen in een rustig hofje

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.