Herenweg 23, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8023CW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
137m²
Perceeloppervlakte:
122m²
Inhoud:
481m³
Bouwperiode:
1936
Plaats woning op:  




  • Klassiek maar ook gemoderniseerd herenhuis gelegen aan een rustige straat in de gewilde wijk 'Wipstrik'.

    De woning is op vele fronten gemoderniseerd waarbij typische jaren '30 kenmerken, zoals de vestibule, granito vloeren, kamer en suite, glas in lood en natuurlijk de paneeldeuren bewaard zijn gebleven. Maar ook is de woning voorzien van modern comfort, zo is de kap geïsoleerd en is er grotendeels dubbel glas. De wanden zijn strak afgewerkt en de eiken vloer maakt het plaatje compleet.

    Verder zijn er maar liefst 4 (5e is eenvoudig te realiseren op zolder) slaapkamers en een ruime en luxe badkamer. Uiteraard wordt het geheel verwarmd d.m.v. een cv-ketel (2016 ) en is alles goed verzorgd en onderhouden.

    De woning ligt op een kavel van 122 m², de achtertuin ligt op het noordoosten en de ruime, beschutte voortuin is op het zonnige zuidwesten gelegen.

    Begane grond:

    Ruime vestibule, mooie entreepartij met originele glas-in-lood ramen en deuren, luxe toilet (hangend), fraaie granitovloer en toegang tot behoorlijke provisiekelder, sfeervolle en lichte kamer-en-suite met originele schuifdeuren, eiken vloer, inbouwkasten en openslaande tuindeuren naar de achtertuin, de voor- en achterkamer zijn tevens voorzien van een schouw met in de voorkamer een houtkachel. Halfopen, tijdloze keuken met tuindeur naar het terras en moderne keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur als vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met grillplaat, koelkast, heteluchtoven, afzuigkap en voldoende opbergruimte.

    1e Verdieping:

    Overloop met separaat toilet (vernieuwd en hangend), 2 grote slaapkamers met vaste kasten, 1 kleinere slaapkamer, moderne doch ruim bemeten badkamer (2012) met bad-/douchecombinatie en een dubbele wastafel. Aan de voor- en achterzijde van de woning is een balkon aanwezig.

    2e Verdieping:

    Vaste trap naar grote 2e verdieping, hier bevindt zich een royale 4e slaapkamer (met dakkapel aan de voor- en achterzijde), voldoende berging en een afgesloten wasruimte. De vierde slaapkamer biedt mogelijkheid om opgesplitst te worden waardoor nog een slaap- of werkkamer gecreëerd kan worden. Op deze verdieping is ook de mogelijkheid voor een 2e badkamer.

    Algemeen:

    - Verwarming middels HR c.v.-ketel van 2016
    - Toiletten vervangen in 2010
    - Grotendeels dubbel glas
    - Tuin met achterom
    - Zonnige voortuin met privacy

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.