Havezathenallee 3, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 284.500,- k.k.
Postcode:
8043WL
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
136m²
Perceeloppervlakte:
165m²
Inhoud:
470m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Deze statige en uitgebouwde ééngezinswoning met een inhoud van maar liefst 470 m3 is gelegen in het nieuwbouwplan Werkerhoven, één van de ruim opgezette wijken binnen het plan Werkeren. Werkerhoven kenmerkt zich als groene wijk met afwisselende woningtypes en architectuur, refererend aan de vroegere tuinwijken.

    De woning is aantrekkelijk gelegen aan een ventweg van een brede allee, met aan de voorzijde vrij uitzicht. Er staat namelijk geen bebouwing direct voor het huis. Op fietsafstand liggen diverse voorzieningen zoals het grote winkelcentrum, basisscholen, sportvoorzieningen, stadspark en natuurlijk de Milligerplas. Via de ringweg rondom de wijk is de A28 eveneens binnen 5 minuten bereikbaar.

    Zowel het duurzame materiaalgebruik als de zorgvuldige detaillering geven de woning een uniek karakter met een tijdloze uitstraling.

    Binnen valt de plafondhoogte van maar liefst ruim 3 meter direct op en op beide verdiepingen ligt een mooie eikenhouten vloer. De schuifpui aan de achterzijde van de woning leidt naar de achtertuin met houten berging en achterom.

    De indeling van de woning is als volgt:

    Begane grond:
    Hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Prachtige hoge en lichte woonkamer met trapkast is voorzien van een schuifpui naar de tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur een 6-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasmachine.

    1e verdieping:
    Overloop, 3 ruime slaapkamers, separaat toilet, royale badkamer met een bubbelbad, douche met massagefunctie en een tafel met dubbele wasbak en inbouwkranen. Verder beschikt de badkamer over vloerverwarming.

    2e verdieping:
    Middels een vaste trap is er toegang tot de 2e verdieping. Hier bevindt zich een royale open zolderverdieping met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV opstelling. Het is goed mogelijk om hier 1 of zelfs 2 extra slaapkamers te realiseren.

    De verzorgde achtertuin is keurig aangelegd met bestrating en houten vlonders. De tuin is tevens voorzien van een houten berging, overkapping en een achterom. Foto's van de tuin volgen later.

    Algemeen:
    - Bouwjaar 2011 onder GIW garantie;
    - Energielabel A;
    - Parkeren op eigen erf.
    - Gelegen aan een rustige ventweg.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.