Goudplevierstraat 43, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 259.000,- k.k.
Postcode:
8043JJ
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
91m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
313m³
Bouwperiode:
1998
Plaats woning op:  




  • Deze, op de verdieping UITGEBOUWDE TUSSENWONING, is net even anders dan de andere woningen in deze straat! Aan de achterzijde heerlijk vrij gelegen aan het water, u kunt zo vanuit uw tuinstoel een hengeltje uitwerpen of heerlijk genieten van de rust van het water. Naast dat de woning grotendeels gemoderniseerd is, is er op de verdieping naar de ACHTERZIJDE UITGEBOUWD, waardoor een royale 3e slaapkamer is gerealiseerd én een separaat toilet.

    Daarnaast beschikt de woning over een inpandige schuur (bereikbaar via de voorzijde en de gang), een voortuintje en een circa 11 m. diepe, keurig aangelegde, besloten achtertuin met een berging en diverse terrassen, waarvan er één aan het water/grachtje gesitueerd is.

    Gelegen in een vriendelijke jonge woonomgeving in de populaire woonwijk Stadshagen. Op loopafstand van de Milligerplas, met mogelijkheden voor zwemmen, surfen, vissen en wandelen. Tevens op korte afstand van het winkelcentrum met al zijn voorzieningen (waaronder zorgcentrum, het Kultuurhuis) en ook het oude stadscentrum en de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

    Indeling:

    Begane grond:

    Hal, berging/schuur met aansluiting wasmachine, toilet en meterkast. Tuingerichte woonkamer met in het midden de keuken waardoor er aan de voorzijde een fijne plek is voor de eettafel. De keuken is ingericht met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, een 4-pits-gaskookplaat, oven, rvs-afzuigkap (filterkap) en koelkast. Door de glas pui aan de voorzijde heeft u heerlijk vrij uitzicht over het brede plantsoen en de straat.

    1e verdieping:
    Overloop met vaste kast (stookruimte en berging), 3 slaapkamers, Badkamer met ligbad en wastafelmeubel en een separaat 2e toilet.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.