Goudplevierstraat 161, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8043JK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, patio/atrium
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
112m²
Perceeloppervlakte:
131m²
Inhoud:
335m³
Bouwperiode:
1999
Plaats woning op:  




  • Moderne en luxe geschakelde patiowoning met berging en parkeerplaats, gelegen aan een prettige, brede straat in de woonwijk Stadshagen.

    Dit woonhuis is compleet verbouwd waardoor er een verrassend, modern, luxe en strak afgewerkt woonhuis is ontstaan. De oorspronkelijke indeling van de begane grond is compleet aangepast, waardoor er een royale woonkamer, eethoek en open keuken zijn gerealiseerd. Daarnaast is er een verdieping geplaatst waar zich 2 slaapkamers, bergruimte en de vernieuwde badkamer bevinden.

    Er is goed nagedacht over de afwerking en inrichting van dit verrassende woonhuis. Zo is er gebruik gemaakt van eigentijdse materialen, is de gehele begane grond voorzien van een gietvloer, zijn alle wanden voorzien van spackwerk en beschikt het woonhuis over een zeer moderne keuken- en badkamerinrichting.

    De woning ligt in een prettig en groen gedeelte van de jonge wijk Stadshagen. In de directe omgeving bevinden zich uitgestrekte graslanden, het Zwarte Water en de Milligerplas. Een uitgebreid winkelcentrum, diverse scholen en (sport) verenigingen bevinden zich op korte afstand.

    Indeling:
    Ruime hal met meterkast en toegang tot het toilet, bergruimte met CV opstelling (2013) en de verrassend ruime woonkamer met open keuken (samen 65 m2).

    De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het woonhuis. Grote raampartijen zorgen voor een goede lichtinval. Eveneens is er voldoende ruimte voor een grote eetkamertafel. Middels een glazen schuifwand is er een mooie ruimte afgescheiden van de rest, deze ruimte is multifunctioneel te gebruiken, bijvoorbeeld als eetkamer maar ook als studeer-/werkkamer, speelkamer of zelfs als slaapkamer is hij uitermate geschikt. Via een loopdeur is er toegang tot de zonnige patio gelegen op het zuiden!

    De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van het woonhuis en beschikt over een moderne keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, oven, magnetron, koelkast en vriezer.

    De gehele begane vloer is voorzien van een witte gietvloer met vloerverwarming.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (circa 12 m2 en 10 m2) en de badkamer. De overloop is voorzien van een praktische kastenwand voor de nodige opbergruimte.

    De modern afgewerkte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een spanplafond, verder is deze ingericht met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

    De goed verzorgde patio (circa 18,5m2) is gelegen op het zuiden en beschikt over veel privacy.

    Aan de voorzijde is er een houten aangebouwde berging aanwezig, welke zowel vanuit huis als vanaf de buitenzijde toegankelijk is. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur.

    Bijzonderheden;
    - verrassend, luxe en modern woonhuis;
    - voorzien van een opbouw;
    - gelegen nabij vele voorzieningen.
    - ruime living
    - nieuwe badkamer 2017
    - carport 2017

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.