Gorterstraat 67, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8044RC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
7
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
145m²
Perceeloppervlakte:
139m²
Inhoud:
514m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Prachtige, moderne en uitgebouwde eindwoning met 2 dakkapellen en een tuin op het zuidwesten gelegen in Breecamp Oost.

    Deze woning van het "type Herenhuis" uit 2011 is voorzien van alle luxe en gemakken. Naast een strakke en moderne inrichting kent de woning 6 volwaardige slaapkamers, een mooie ruime badkamer en bovenal een ruim bemeten woonkamer. De royale zon gerichte tuin met houtenberging aan de achterzijde van de woning maakt het plaatje compleet. De tuin is in 2022 onder architectuur ontworpen en ingericht. De woning is aangesloten op stadsverwarming.

    De woning ligt centraal ten opzichte van het winkelcentrum en diverse andere faciliteiten, zoals basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen.
    Op een steenworp afstand ligt de recreatieplas Milligerplas en de IJssel. Met een paar minuten hardlopen of fietsen ben je in het mooie en aantrekkelijke buitengebied van de eeuwenoude Mastenbroekerpolder.
    De woning is uitstekend bereikbaar, de uitvalswegen zijn op korte afstand en een bushalte is op loopafstand. Verder vindt u op de hoek van de straat een mooie speeltuin waar kinderen zich prima kunnen vermaken.

    Indeling woning

    Begane grond
    Entree/hal met aansluiting voor de wasapparatuur, toilet met fonteintje, meterkast en de trapopgang. Een lichte, tuin gerichte woonkamer voorzien van vloerverwarming. De keuken bevind zich aan de voorzijde van de woning en is ingericht met de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, vaatwasser en afzuiging.

    Eerste verdieping
    Overloop met drie mooie slaapkamers. De ruime badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, tweede toilet, separate douchehoek en een wastafel met meubel en spiegel.

    Tweede verdieping
    Hier vindt u een ruime voorzolder met ook hier aansluitingen voor de wasapparatuur. Door de 2 dakkapellen zijn hier nog eens 3 slaapkamers gerealiseerd. Boven deze kamers is nog een extra vliering.

    Tuin
    De tuin met externe houten berging en achterom ligt op het zonnige zuidwesten.

    Kortom zoekt u een instapklare en moderne woning voorzien van alle gemakken en houdt u van een zonnige tuin, zoek dan niet verder.

    Kenmerken
    - 2 dakkapellen
    - 6 slaapkamers
    - Uitgebouwde woonkamer
    - Mooie badkamer met een ligbad en een separate douche
    - Fijne tuin op het zuidwesten
    - Verwarmd middels stadsverwarming

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.