Gorterstraat 48, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 287.500,- k.k.
Postcode:
8044RD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
132m²
Inhoud:
340m³
Bouwperiode:
2014
Plaats woning op:  




  • Deze perfect afgewerkte tussenwoning met tuin op het zuiden ligt in Breecamp Oost, één van de jongste wijken van Stadshagen! De woning is gebouwd in 2014, keurig ingericht en afgewerkt, optimaal geïsoleerd en wordt verwarmd door stadsverwarming.

    Wat gelijk opvalt in de woning is de strakke afwerking maar ook de hoeveelheid licht.

    Een uitstekende ligging nabij het centrum van Stadshagen, scholen, medische diensten, sportfaciliteiten, recreatieplas de Milligerplas etc. etc. Het centrum van de stad en de uitvalswegen zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Tevens is er veel aandacht besteed aan groen en speelgelegenheid in een verkeersluwe woonomgeving.

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de toiletruimte en woonkamer met open keuken.

    De tuingerichte woonkamer is ruim en heerlijk licht en middels een grote schuifpui is de achtertuin bereikbaar. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en vanuit hier kijk je prachtig vrij weg op afwisselende bebouwing. De keuken is voorzien van een neutrale keukenopstelling. De keukenopstelling is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben goed bruikbare formaten van 13, 11.5 en 6 m² groot.

    2e verdieping:
    De 2e verdieping is één grote open ruimte, twee dakramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een mooie lichtinval. De zolderverdieping is nog geheel naar eigen wens in te delen en er kunnen hier één of twee extra slaapkamers gerealiseerd worden. Op de zolderverdieping zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur.

    De achtertuin van het woonhuis ligt op het zuiden en beschikt over een achterom. Daarnaast is er een houten schuur aanwezig in de tuin. De ruimte tussen de huizen aan de achterzijde is groot waardoor men extra veel privacy geniet in de achtertuin.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.