Frankhuizerallee 99, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8043HN
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
155m²
Perceeloppervlakte:
209m²
Inhoud:
570m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Een verrassend en praktisch ingedeelde vrijstaande woning aan de statige Frankhuizerallee in Stadshagen. Een brede allee met aan de voorzijde van de woning een parallelweg en de achterzijde een parkeerstraat, waardoor er volop parkeerruimte is. Aan deze allee vindt u veelal royale herenhuizen.

    Het is heerlijk toeven op het dakterras op de 2e verdieping of zonneterras aan de voorzijde van de woning grenzend aan de woonkamer. Aan de achterzijde is er op de een fijne besloten tuin met carport t.b.v. een ruime eigen parkeerplaats en forse houten berging.

    De jonge woonwijk Stadshagen kent een zeer uitgebreid winkelaanbod in het direct nabijgelegen winkelcentrum. Vele van de grotere winkelketens zijn hier te vinden. Maar ook zijn volop basisscholen, kinderdagcentra, recreatieplas de Milligerplas met een gezellig strandje, sportvoorzieningen als voetbalvereniging, tennisbanen, korfbal en een fitnesscentrum aanwezig. Een zeer uitgebreid aanbod in zowel de sociale als de culturele voorzieningen. Daarnaast heeft Stadshagen haar eigen gezondheidscentrum, waar alle medische specialiteiten zijn ondergebracht.

    Het bouwjaar van de woning is 2004. Op de 2de verdieping is een grote dakkapel geplaatst, waardoor de leefruimte aanzienlijk is vergroot. Er is gebruik gemaakt van goede, degelijke materialen. Op vakkundige wijze is de woning afgewerkt.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree; ruime hal met meterkast, toilet voorzien van hangend closet en fonteintje. De leefruimte is ingedeeld in een aan de voorzijde gelegen, gezellige woonkamer. Via de dubbele deuren bereikt u het heerlijke zonneterras van ca. 20m².
    Aan de achterzijde is een riante eetkeuken gelegen, met een complete keukeninrichting. Via de keuken bereikt u de naastgelegen ruimte, welke uiterst geschikt is voor een 2de keukeninrichting of werk- of speelplek.
    De gehele begane grond is voorzien van massief houten vloerdelen.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 ruime slaapkamers, een badkamer met toilet, doucheopstelling en 2 wastafels. Ook deze verdieping is geheel voorzien van massief houten vloerdelen.

    Tweede verdieping:
    Een grote voorzolder met riante dakkapel, een separate was-/stookruimte en een over de volle breedte van de woning gesitueerde 4e slaapkamer met massief houten vloerdelen en riant dakterras van ca. 10m².

    Algemeen:
    -Diverse raampartijen zijn voorzien van horren en rolluiken;
    -Groot zonnescherm aan de voorzijde bij het terras;
    -Afgesloten tuin;
    -Parkeerplaats op eigen terrein en volop overige parkeerruimte;
    -Verrassend veel interne ruimte;
    -Deugdelijk materiaalgebruik;
    -Buiten schilderwerk 2010.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.