Frankhuizerallee 149, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 349.500,- k.k.
Postcode:
8043VV
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
188m²
Inhoud:
580m³
Bouwperiode:
2005
Plaats woning op:  




  • Groots en comfortabel wonen op een centrale plek in Stadshagen.

    Deze zeer verzorgde en hoogwaardig afgewerkte alleewoning (HERENHUIS) met UITBOUW aan de achterzijde, een CARPORT met garagedeur, vergrootte BERGING en DAKTERRAS kan zondermeer als royaal worden bestempeld. Het woonoppervlak bedraagt 165 m², de inhoud 580 m³. Bovendien is de woning op de begane grond bijna 2 meter uitgebouwd. Een echte gezinswoning met een grote woonkamer met open keuken van meer dan 50 m² en 4 (5 mogelijk) slaapkamers.

    Kom, kijk en ervaar hoe prettig je hier kunt wonen!

    Gelegen op een zeer aantrekkelijke plek vlakbij het centrum van Stadshagen aan een ventweg van een brede en statige laan omzoomd met bomen en groenvoorzieningen. Aan de voorzijde kijkt men uit op de Frankhuizerallee en aan de achterzijde ligt het mooie villapark "de Groene Oase". Alle voorzieningen van de wijk Stadshagen zijn binnen handbereik, zoals het grote winkelcentrum, scholen, kinderopvang, de Milligerplas, speeltuintjes, etc . Binnen enkele minuten zijn de uitvalswegen te bereiken.

    Door de verhoogde ligging van het huis is men verzekerd van optimale privacy. Er is gebruik gemaakt van veel glas en hoge raampartijen wat tot uiting komt door het vele lichtinval in de woon- en slaapkamer(s).

    Het huis is hoogwaardig afgewerkt, strakke wanden, mooie vloeren, een complete keuken, uitgevoerd met een eiland en een complete badkamer. Bovendien wordt het huis door de huidige bewoners met zorg en veel aandacht onderhouden, het verkeert dan ook in een prima staat van onderhoud.

    Aan de voorzijde van het huis is een klein terras, enkele treden verhoogd boven het straatniveau. De achtertuin is recent aangelegd en achter in de tuin bevinden zich de vrijstaande stenen berging en carport.

    Indeling:
    Via enkele treden omhoog wordt de entree bereikt. Ruime hal met meterkast, trapopgang, toilet, uitgebouwde woonkamer en aan de voorkant van de woning is de woonkeuken. De inrichting van de keuken is tijdloos uitgevoerd en ingericht met een kookeiland uitgevoerd met een composiet werkblad. Aan de andere zijde onder het raam het werkblad met de spoelbak. Wat betreft de apparatuur is de keuken voorzien van een gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en een oven (alle apparatuur van Kuppersbusch).

    De gehele begane grond vloer is voorzien van een luxe hardstenen vloer met vloerverwarming.

    1e Verdieping:
    Overloop en toegang tot de badkamer en 3 prima slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met een frans balkon.
    De badkamer is ingericht met een ruime douchehoek, dubbele wastafel en een 2e toilet. Bovendien beschikt de badkamer over een raam voor daglicht.

    2e Verdieping:
    Overloop met een luxueuze slaapkamer met inkoopkast en toegang tot het dakterras. Verder is er een aparte ruimte voor de cv-ketel en de wasapparatuur.

    Algemeen:
    - Hoog afwerkingsniveau;
    - Bijzonder ruim huis;
    - Vloerverwarming op de begane grond (hardstenen vloer);
    - 4 slaapkamers, met mogelijkheid tot 5;
    - Keurig aangelegde tuin;
    - Parkeergelegenheid op eigen grond;
    - Uitgebouwde stenen berging, carport met elektrisch bedienbare garagedeur;
    - Elektrisch bedienbare screens rondom.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.