Fioringras 23, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 395.000,- k.k.
Postcode:
8043KA
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
134m²
Perceeloppervlakte:
402m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Bent u op zoek naar een bijzondere 2/1kapwoning met een prachtige, royale tuin? Wij bieden dit uitgebouwde herenhuis met inpandige garage en parkeerplaats op eigen terrein aan!

    De woning is uitgevoerd in split-level wat een zeer speelse indeling opgeleverd heeft. De plafonds zijn hierdoor extra hoog en door het mooie lichtinval geeft dit een ultieme ruimtebeleving!

    In 2006 is de woning verder vergroot en verfraaid door het plaatsen van de uitbouw. Dit is een heerlijke ruimte die voor vele doeleinden geschikt is. Bijvoorbeeld als werkkamer, speelruimte of als verlengstuk van de woonkamer. Vanuit de woonkamer en de uitbouw kijkt men fraai over de eigen tuin.

    Het huis is keurig onderhouden en netjes afgewerkt.

    Dit deel van de wijk Stadshagen wordt gekenmerkt door de ruime opzet, met diepe achtertuinen waardoor de privacy gewaarborgd is. Aan de voorzijde van het huis is altijd meer dan genoeg parkeerruimte en de locatie is gunstig t.o.v. het winkelcentrum en de Milligerplas.

    Indeling:
    Begane grond:
    Via enkele traptreden te bereiken entree, ruime hal met toegang tot de garage, het toilet en de tuingerichte en zonnige woonkamer. De woonkamer heeft grote raampartijen en een hoog plafond.

    Het eetgedeelte en de keuken zijn hoger gelegen dan de woonkamer. De lichte en modern vormgegeven keuken is voorzien van een oven, magnetron, inductiekookplaat, vaatwasser en een koel/vrieskast.

    Verdieping:
    overloop en 4 slaapkamers waarvan 1 toegang geeft tot het zonnige dakterras. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, bad/douchecombinatie en hangend toilet.

    De fraai aangelegde en zeer diepe achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft diverse terrassen, mooie borders en tegen het huis een overkapping waar men beschut (en droog) kan zitten. Op het dak liggen 12 stuks zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van circa 3200 kw/h

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.