Dingshoflaan 90, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 305.000,- k.k.
Postcode:
8043RP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
122m²
Perceeloppervlakte:
132m²
Inhoud:
442m³
Bouwperiode:
2009
Plaats woning op:  




  • In de wijk Stadshagen staat deze uitgebouwde en goed onderhouden middenwoning met voortuin, zongerichte achtertuin, berging en achteringang.

    Ligging:
    De woning is centraal in de wijk Werkeren gelegen. Een ruim opgezet gedeelte van Stadshagen met diverse groenvoorzieningen en parkeermogelijkheden voor de deur.

    De ligging is “Spot on”, zo zijn op loopafstand het winkelcentrum, kinderboerderij, diverse basisscholen, de Milligerplas, bushalte, het nieuwe treinstation Zwolle-Stadshagen en is de autosnelweg A28 op enkele autominuten bereikbaar. Aan zowel de voor als achterzijde is de woning vrij gelegen met zicht op groenstroken en een waterdoorgang.

    Begane grond:
    Door de gerealiseerde uitbouw aan de achterzijde ontstaat een royale leefruimte op de begane grond. De woonkamer is middels schuifdeuren af te sluiten van de (woon)keuken. De keuken is gelegen aan de voorzijde en ingericht met de volgende apparaten: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een koelkast. Vanuit de keuken is het terras aan de voorzijde bereikbaar.

    1e verdieping:
    Op de eerste verdieping zijn 3 prima slaapkamers gelegen. De badkamer is uitgevoerd met 2e toilet, douche en een wastafel.

    2e verdieping:
    De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap waar een vierde zeer ruime (slaap)kamer is gelegen. Deze ruime kamer is gesplitst in twee slaapkamers maar kan eveneens dienst doen als speel- of werkplek.
    Tevens bevat de zolder een wasmachineaansluiting, CV opstelling en veel opbergruimte achter de knieschotten aan beide kanten van de woning.

    Tuin:
    De sfeervol aangelegde achtertuin op het zonnige zuiden is keurig ingericht. De Tuin heeft een achterom, een houten berging en een heerlijke overkapping.

    ALGEMEEN:
    -Bouwjaar: 2009
    -Tuin op het Zuiden
    -Uitgebouwde begane grond
    -Volledig kunststof kozijnen

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.