Bussenmakerstraat 87, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 395.000,- k.k.
Postcode:
8043BD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
145m²
Inhoud:
418m³
Bouwperiode:
1997
Plaats woning op:  




  • Fraai en goed onderhouden herenhuis op fantastische locatie met uitzicht op het groen!

    Mooie ruime gezinswoning met prachtig hoge woonkamer, royale leefkeuken en maar liefst 6 slaapkamers (de 6e staat in verbinding met de trap, deze kamer kan prima dienstdoen als werkkamer).

    De woning is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum, op een fijne centrale plek, aan de rand van een rustige woonwijk. Omgeven door goede voorzieningen zoals sportfaciliteiten, kinderopvang, basisscholen en ook het Twistvlietpark en de Milligerplas zijn op korte afstand van de woning gelegen. Het aangrenzend natuurgebied aan het Zwarte Water en de Stadskolk is ook zeker het vermelden waard.

    De hoge voorzijde geeft deze woningen een statige uitstraling en splitlevel maakt deze woning verre van standaard en dit geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel.

    Vanuit de hal met toilet komen we in de woonkamer en keuken. De keuken is opgesteld in L-vorm en biedt veel kastruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het zitgedeelte aan de achterzijde van de woning is lager gelegen, dit geeft een speels en dynamisch effect. Van hieruit heeft u dankzij het grote kozijn heerlijk zicht op de tuin en geniet u van veel lichtinval!

    Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers, en er is een 4e werk- of studeer ruimte op de overloop. De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een tweede toilet, ruime inloopdouche en wastafelmeubel.
    Via een vaste trap bereikt u de tweede etage, dankzij de hoge kap en de dakkapel bevinden zich hier nog eens twee slaapkamers van goede afmetingen. Tevens bevinden zich hier de stookruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger.

    De groene tuin is gelegen op het zuiden. Door de hoge raampartij aan de zuidzijde is het huis voorzien van veel lichtinval. Zowel aan de voorzijde als achterzijde is er vrij uitzicht. Bovendien is de ligging gunstig ten aanzien van de uitvalswegen, het winkelcentrum Stadshagen, het buitengebied, de binnenstad en de Milligerplas. Alles binnen handbereik! Ben jij op zoek naar een gezellig en mooi woonhuis met veel ruimte? Kom dan snel kijken!

    De tuin met achterom is onderhoudsvriendelijk en groen aangelegd met een gunstige ligging op het zuidwesten. Achter in de tuin is aan de houten berging een grote overkapping geplaatst waar u heerlijk beschut buiten kunt zitten, zo geniet u vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van deze heerlijke woning!

    Bijzonderheden;
    - Verrassende tussenwoning met groen uitzicht!
    - gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen
    - 5 (6) slaapkamers;
    - speelse indeling;
    - goed onderhouden;
    - tuin op het zuiden.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.