Bosboom Toussaintstraat 5, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8023CS
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
109m²
Perceeloppervlakte:
197m²
Inhoud:
368m³
Bouwperiode:
1967
Plaats woning op:  




  • Goed onderhouden uitgebouwde HOEKWONING met garage en zonnige achtertuin in de Wipstrik!

    Droom jij ook van wonen in de Wipstrik? In een rustige buurt maar wel op korte afstand van de binnenstad van Zwolle, Park de Wezenlanden én de uitvalswegen? Het liefst ook nog met een zonnige achtertuin én garage? Stop dan nu met zoeken, dit is jouw droomhuis!

    Ligging:
    De Bosboom Toussaintstraat is een breed opgezette straat in een rustige buurt in de geliefde wijk Wipstrik op slechts enkele minuten fietsen van de binnenstad. Een wijk met sfeer, karakter, groen en parkeergelegenheid en dat zijn slechts enkele redenen waarom dit één van de meest geliefde plekjes van Zwolle is. Ook de buurtsupermarkt ligt om de hoek, dus ook voor boodschappen hoef je nooit ver. En wil je een stukje verder weg? Binnen no time ben je op de A28 en andere uitvalswegen!

    Begane grond:
    Bij binnenkomst, in de ruime en lichte hal, merk je gelijk dat de woning goed is onderhouden. Via de hal is het toilet te bereiken en zijn de trapkast en meterkast te vinden. Een deur brengt je naar de prachtige ‘doorzon’ woonkamer. Dankzij het zijraam is de woonkamer nog eens extra licht, wat erg prettig is! En de uitbouw geeft je nét nog even dat extra stukje ruimte voor de eethoek. Aan de achterzijde van het huis is de ruime keuken te vinden en via de achterdeur is de zonnige achtertuin te betreden.

    Eerste verdieping:
    Via de trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en een modern ingerichte en uitgebouwde badkamer te vinden. De prachtige badkamer biedt plaats voor een inloopdouche, toilet, ligbad en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Tweede verdieping:
    Op deze verdieping is bergruimte gecreëerd door middel van knieschotten. Ook bevindt zich hier de opstelling van de CV-ketel. Via een deur is de vierde slaapkamer te bereiken, waar, door middel van een dakkapel (2008), nog eens een flinke kamer is ontstaan!

    Tuin:
    De prettige achtertuin ligt op het noordwesten en hierdoor is het volop genieten van zowel de ochtend als de middag en avondzon in deze tuin. Ook is de garage vanuit de achtertuin te betreden, ideaal voor het opbergen van je tuingereedschap of het stallen van je fiets, motor of auto! De garage is voorzien van een elektrische, op afstand bedienbare, deur en een nieuwe betonvloer (2012). Het dak is in 2010 vernieuwd.

    Bijzonderheden:
    - Moderne en goed afgewerkte hoekwoning
    - Voorzien van een garage (6.70 x 3.00 m)
    - Buitenschilderwerk 2016
    - CV-ketel 2015
    - Nieuwe goten 2011
    - Badkamer vernieuwd en uitgebouwd in 2014
    - Ideale ligging t.o.v. de binnenstad van Zwolle en de uitvalswegen
    - Kindvriendelijke en rustige buurt
    - ideaal gelegen dak voor zonnepanelen waarmee het energielabel stijgt naar een A label

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.