Bontekoestraat 32, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 209.000,- k.k.
Postcode:
8023WV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
84m²
Perceeloppervlakte:
147m²
Inhoud:
255m³
Bouwperiode:
1956
Plaats woning op:  




  • Sfeervolle en gezellige HOEKWONING in de Wipstrik met een heerlijke achtertuin op het ZUIDoosten! Deze leuke woning is voorzien van een doorzonkamer met openslaande deuren, een nette keuken met apparatuur, 3 slaapkamers, een praktische badkamer en een mooie ruime zolderberging. De tuin is mooi groen, met terrassen, een overkapping, schuur en een achterom.

    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, provisiekast met meterkast, toilet, mooie lichte doorzonkamer met openslaande tuindeuren naar de heerlijke uitbouw, leuke open keuken voorzien van gaskookplaat, oven en vaatwasser. Vanuit de uitbouw is middels een schuifpui de achtertuin bereikbaar.

    Eerste verdieping:
    Overloop met drie slaapkamers en de badkamer.

    Tweede verdieping:
    Vlizotrap naar de zolderverdieping, hier vind je een grote zolder voorzien van dakraam en cv-opstelling en veel extra bergruimte.

    Tuin:
    Verrassend royale achtertuin, gelegen op het ZUIDoosten met heel veel zon. Er is een handige schuur en ook een achterom, kortom een gezellig plekje om lekker te genieten in het zonnetjeā€¦

    Ligging:
    De ligging in de populaire wijk Wipstrik is perfect. Het park de Wezenlanden met de speeltuin, de kinderboerderij en het gezellige paviljoen vind je op loopafstand. Ook de binnenstad, de uitvalswegen, de buurtsuper en vele andere voorzieningen zijn in de directe omgeving. Een heerlijk plekje net buiten het centrum maar toch overal dichtbij.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.