Bonkenhavestraat 208, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 489.000,- k.k.
Postcode:
8043TD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
181m²
Perceeloppervlakte:
300m²
Inhoud:
550m³
Bouwperiode:
2010
Plaats woning op:  




  • Grote en moderne 2/1 kapwoning met vrijstaande garage en heerlijke voor, achter en zijtuin!

    Opvallende architectuur in Stadshagen. Huizen met prachtige zinken op- en aanbouwen, ruimte scheppend en beeldbepalend. Dankzij de meer dan royale maatvoering is dit een perfect gezinshuis. De grote lichte living met erker, het keukengedeelte, de bijkeuken, de twee grote slaapverdiepingen en de heerlijke badkamer bieden wooncomfort op hoog niveau!

    Het huis is goed gelegen in een weids opgezet deel van Stadshagen. Er zijn pleinen met veel groen en een gevarieerde bebouwing van met name grotere huizen. Alle belangrijke voorzieningen zijn in de buurt; waaronder winkels, scholen, sportverenigingen, een zwembad en recreatieplas de Milligerplas. Uitvalswegen zijn snel bereikbaar en dat zelfde geldt voor het centrum van de stad.

    Op de 1e verdieping zijn 3 mooie royale slaapkamers en een grote badkamer. Via de overloop en trap bereikt u de tweede verdieping met hoge nok. Op deze verdieping met een hoogte van ca. 5 meter zijn nog eens 3 slaapkamers en een vliering. De voor-, zij- en achtertuin zijn onder architectuur aangelegd en voorzien van prachtige beplanting en bestrating. Door de ligging van huis en tuin kun je van zonsopgang tot zonsondergang van de zon genieten. De achtertuin biedt plek voor zowel zon als schaduw en de voortuin is gelegen op het Zuidwesten en dus heerlijk op de middag- en avondzon.

    Begane grond:
    Ruime en lichte hal met meterkast, toilet en meterkast. Ruime living met uitbouw aan de zijkant en een open keuken met spoeleiland voorzien van een composiet aanrechtblad, voorzien van een Boretti 6-pits gasfornuis met grillplaat, koelkast en vaatwasser. Tevens is er een bijkeuken van circa 8 m2 met deur naar de tuin. De begane grond is voorzien van een prachtige antracietgrijze leistenen vloer.

    Eerste verdieping:
    Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, 3 ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, hangend toilet en radiator.

    Tweede verdieping:
    Royale verdieping met een hoogte van circa 5 meter. Hier zijn nog eens 3 ruime slaapkamers gecreƫerd en een vliering voor het opbergen van enkele spullen.

    Algemeen:
    -Woonoppervlak 181 m2
    -Perceeloppervlak 300m2
    -CV-ketel bouwjaar 2011
    -Buitenschilderwerk juli 2019

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.