Billitonstraat 24, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 199.000,- k.k.
Postcode:
8022RD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
88m²
Perceeloppervlakte:
69m²
Inhoud:
270m³
Bouwperiode:
1903
Plaats woning op:  




  • Heerlijk wonen in een volledig gerenoveerde, karakteristieke en betaalbare woning met zonnige tuin, drie slaapkamers en dakopbouw op loopafstand van de historische binnenstad? Dit is uw unieke kans!

    Aan de Billitonstraat ligt deze stijlvolle tussenwoning met 3 woonlagen, met aan de voorzijde een pleintje waar gratis geparkeerd kan worden. De woning heeft een volledige renovatie ondergaan in 2001-2002, waarbij een volledig geïsoleerde extra verdieping op de woning is geplaatst.

    De Billitonstraat is de eerste officiële ‘kinderstraat van Diezerpoort’. Buiten spelen is hier ideaal en bovendien veilig, want nummer 24 ligt aan het einde van deze doodlopende straat. Helemaal fijn is daarbij de (gratis) parkeerplaats en het gezellige zitje tegenover de woning. Vrij en rustig wonen dus, maar toch veel winkels, (sport)scholen, kinderdagverblijven en openbaar vervoer binnen handbereik. En de binnenstad van Zwolle op steenworp afstand!

    Indeling
    Begane grond: entree, hal, vernieuwde meterkast, toilet met fonteintje (2016), verrassend royale kelder, woonkamer met hoog plafond en een open keuken (2016) met inbouwapparatuur (combimagnetron, koelkast, 4 pits gasfornuis met afzuigkap en een vaatwasser).

    Eerste verdieping: overloop, 2 prima slaapkamers, ruime bergruimte (nu in gebruik als kinderkamer), een riante badkamer welke dankzij de slimme indeling plaats biedt voor toilet, douche, wastafel, wasmachine en droger.

    Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken zolderverdieping met aparte bergruimte (incl. Nefit CV- ketel uit 2001) en een mooie zolder(slaap)kamer voorzien van een dakraam.

    Tuin:
    De kindvriendelijke en onderhoudsarme tuin is gelegen op het zonnige zuid-oosten en biedt plek voor uren zonplezier. Achter het schuurtje is ruimte gemaakt voor bijvoorbeeld tuingereedschap. Licht, elektra en water zijn aanwezig.

    Bijzonderheden:
    - Sfeervolle stadswoning
    - Dicht bij het centrum en uitvalswegen
    - Drie slaapkamers
    - Vrij parkeren voor de deur
    - Overal dubbel glas
    - Zonnige tuin op het zuidoosten

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.