Benthuislaan 64, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8043TH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
147m²
Perceeloppervlakte:
231m²
Inhoud:
540m³
Bouwperiode:
2010
Plaats woning op:  




  • Deze ruim bemeten 2/1 kap gezinswoning met aangebouwde garage, oprit met carport en ideale ligging in de kindvriendelijke woonwijk Stadshagen, met de voorzijde grenzend aan de groen-/speelvoorziening staat nu te koop! 

    Het huis is goed afgewerkt met een luxe keuken en complete badkamer, een uitbouw, dakkapel op de tweede verdieping en een hele ruime living met veel glas waardoor het heerlijke licht is. Maar ook het onderhoud is uitstekend, in 2020 is beneden alles in moderne stijl verbouwd, zo is er gestuct/geschilderd en zijn er stalen suitedeuren met glas geplaatst. Maar ook het buitenschilderwerk is dit jaar nog professioneel uitgevoerd. Kortom, een ideale gezinswoning door deze ruimte maar ook door de ligging aan de speel-/groenvoorziening voor de deur. 

    De woning is gelegen in het plan “Werkerhoven”.  De omgeving is kindvriendelijk met veel speeltuinen en scholen in de buurt. Ook parkeren is geen probleem, er zijn genoeg mogelijkheden in de straat. Ook ligt deze woning op korte afstand van de Milligerplas, met een eigen ‘strandtent’, waar u kunt zonnen, zwemmen, wandelen of sporten. Het winkelcentrum, de uitvalswegen en sportvoorzieningen vindt u in de nabij omgeving, evenals het openbaar vervoer.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree; ruime hal (vergroot) met meterkast, toilet en "binnendoor" naar de garage. Het toilet is keurig ingericht met een hangend closet en fonteintje. De woonkamer is ruim en heerlijk licht, aan de voorzijde bevindt zich de keuken welke in een hoek is geplaatst en heeft zowel lades als kastruimte, volop werkblad en inbouwapparatuur.

    Eerste verdieping:
    Overloop; 3 mooie slaapkamers, en een complete badkamer uitgevoerd met ligbad, douchehoek, dubbele wastafel met inbouw kranen en een tweede toilet. 

    Tweede verdieping:
    Riante voorzolder met veel bergruimte en twee prima slaapkamers. De voorzolder bestaat uit een deel t.b.v. de opstelling wasapparatuur en een overloop, welke ideaal is als werkplek of voor het plaatsen van een wasrek. Middels een vouwtrap is de vliering te bereiken.

    De tuin is ruim opgezet en naast een garage is er ook een overkapping waardoor je al vroeg in het voorjaar van de tuin kan genieten maar ook van de lange zomeravonden.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.