Beethovenlaan 326, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.500,- k.k.
Postcode:
8031BW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
123m²
Inhoud:
358m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Moderne en instapklare woning op een uitstekende plek!!

    Aan een ideaal, autoluw straatje ligt dit moderne en goed afgewerkte woonhuis. Het huis is in goede staat en voorzien van een luxe keuken en prachtig sanitair. De indeling is optimaal met 3 slaapkamers (4e mogelijk), een prima zolder en een lichte tuingerichte woonkamer. De zonnige tuin met achterom is keurig en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

    Dit moderne deel van Holtenbroek ligt zeer gunstig ten opzichte van het Winkelcentrum, de A28 en het stadscentrum van Zwolle. Holtenbroek is groen, ruim opgezet en grenst aan het Zwartewater. Alle faciliteiten zijn binnen de wijk aanwezig (lagere scholen, Deltion College, sport- en ontspanningsmogelijkheden).

    Het huis heeft karakter aan de buitenzijde door de robuuste baksteen met onderhoudsvrije hout- en betonaccenten. Het is vanzelfsprekend uitstekend geïsoleerd en ligt wat verder van de straat waardoor er veel privacy is. Er is parkeerruimte direct voor de deur.

    De indeling is als volgt:

    Begane grond:
    Entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang. Het toilet is keurig betegeld en eigentijds vormgegeven. De living is ruim en licht door de openslaande deuren en de glaspuien tot aan de grond. Er is een trapkast gecreëerd als berging. De keuken heeft een modern design, greep loos en ingericht met de volgende apparatuur: Gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koeler en combimagnetron.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 ruim bemeten slaapkamers en een zeer complete badkamer met een 2e toilet, inloopdouche en dubbele wastafel met kranen.

    Tweede verdieping:
    Ruime zolder met de CV-ketel en aansluitingen voor de wasapparatuur. Op deze verdieping is nog een 4e slaapkamer te realiseren.

    Algemeen:
    - bouwjaar 2008
    - diepe tuin (11 x 5,5) op het oosten
    - schuur v.v. licht en elektra
    - leuke, jonge en kindvriendelijke buurt (mede vanwege de doodlopende straat)
    - optimaal geïsoleerd

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.