Akkerbergplein 46, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 399.000,- k.k.
Postcode:
8043XM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
144m²
Perceeloppervlakte:
200m²
Inhoud:
465m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Op het eerste oog is ook dit één van die prachtige herenhuizen aan het Akkerbergplein.......... Maar deze is nog mooier en uniek in de straat!

    Dit huis is de breedste in zijn soort, maar liefst ruim 7 meter (achtergevel) en dat op alle verdiepingen en natuurlijk ook in de tuin!

    Dit HERENHUIS telt 144 m2 woonoppervlakte, heeft een eigen parkeerplaats, brede tuin, 4 slaapkamers en is prachtig gelegen aan het populaire Akkerbergplein in Stadshagen!

    Dit herenhuis heeft uitzicht op een groen plein, midden in ‘De Hoven’, een geliefd deel van Stadshagen. De wijk heeft een vriendelijke uitstraling, die doet denken aan de jaren ’30. Het Akkerbergplein met haar mooie bomen en vijverpartijen is het grootste plein van deze wijk. Door het vele groen en de fraaie architectuur wordt “De Hoven” ook wel het tuindorp van Stadshagen genoemd.

    De woning is keurig onderhouden en beschikt over een keurige achtertuin op het noordoosten! In de achtertuin staat een houten berging met ruime overkaping en is ook via een achterom te bereiken. In de voortuin is er plek voor een auto op eigen terrein, ideaal wanneer u een elektrische auto heeft.

    De sfeervolle uitgebouwde living is maar liefst meer dan 3 meter hoog en voorzien van dubbele deuren naar de tuin. Vanuit het hoger gelegen keukengedeelte heeft u aan de voorzijde fraai uitzicht over het park.

    Begane grond:
    Via enkele traptreden bereikt u de entree, hal met meterkast, toilet, schitterende royale living en met in het hoger gelegen gedeelte een fraaie complete keuken met vaatwasser, combimagnetron, kookplaat, afzuigkap en een koelkast.

    1e verdieping:
    Middels de trap komt u op de overloop waar de drie slaapkamers en de badkamer aan grenzen. De slaapkamers zijn allemaal ruim bemeten. De badkamer is uitgerust met een wastafel, ligbad, douche en een toilet.

    2e verdieping:
    Op deze verdieping vindt u een royale en lichte overloop met toegang tot de vierde (met mogelijkheid tot een vijfde) slaapkamer en technische ruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur en de cv-ketel.

    Kortom: een heerlijk lichte en uitzonderlijk brede woning op een geweldige plek die u van binnen moet ervaren en u zal verrassen!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.