Akkerbergplein 10, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 359.000,- k.k.
Postcode:
8043XM
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
134m²
Perceeloppervlakte:
176m²
Inhoud:
495m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Ruim UITGEBOUWD HERENHUIS (134m2 woonoppervlakte) met een eigen parkeerplaats gelegen aan het populaire Akkerbergplein in Stadshagen!

    Dit herenhuis heeft uitzicht op een groen plein, midden in ‘De Hoven’, een geliefd deel van Stadshagen. De wijk heeft een vriendelijke uitstraling, die doet denken aan de jaren ’30. Het Akkerbergplein met haar mooie bomen en vijverpartijen is het grootste plein van deze wijk. Door het vele groen en de fraaie architectuur wordt “De Hoven” ook wel het tuindorp van Stadshagen genoemd.

    De woning is keurig onderhouden, zo is het schilderwerk in 2016 nog uitgevoerd. De woning beschikt over een keurige achtertuin op het zuidwesten; hier kunt u de gehele dag genieten van de zon! In de achtertuin staat een vrijstaande en vergrootte, houten berging met veranda en is ook via een achterom te bereiken. In de voortuin is er plek voor een auto op eigen terrein, ideaal wanneer u een elektrische auto heeft.

    De sfeervolle uitgebouwde living is maar liefst meer dan 3 meter hoog en voorzien van een gashaard en grote raampartij met dubbele deuren naar de tuin. Vanuit het hoger gelegen keukengedeelte heeft u aan de voorzijde fraai uitzicht over het park.

    Begane grond:
    Via enkele traptreden bereikt u de entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, schitterende royale living met trapkast en met in het hoger gelegen gedeelte een fraaie complete keuken met vaatwasser, combimagnetron, kookplaat, afzuigkap en een koelkast

    1e verdieping:
    Middels de trap komt u op de overloop waar de drie slaapkamers en de badkamer aan grenzen. De slaapkamers zijn allemaal ruim bemeten. De badkamer is uitgerust met een wastafel, ligbad, douche en een toilet.

    2e verdieping:
    Op deze verdieping vindt u een royale en lichte overloop met toegang tot de vierde slaapkamer en technische ruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur. en de cv-ketel.

    Kortom: een heerlijk lichte en uitgebouwde woning op een geweldige plek die u van binnen moet ervaren en u zal verrassen!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.