Abel Tasmanstraat 192, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.500,- k.k.
Postcode:
8023XL
Ligging:
aan water
Woningtype:
galerijflat
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
87m²
Inhoud:
260m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • Het mooiste uitzicht van Zwolle!

    Wie wil er nu niet elke dag genieten van dit fantastische uitzicht? Op één van de mooiste locaties van Zwolle, in de wijk "Wipstrik" ligt dit appartement met ruim balkon (op het zuiden), berging op begane grond en eigen parkeerplaats.
    Het verrassend ruime appartement is gelegen op de 3e verdieping van het appartementencomplex “De Commandeursveste”.

    “De Commandeursveste” is een luxe appartementencomplex voorzien van diverse voorzieningen zoals een intercom en een liftinstallatie. Kenmerkend voor dit appartement is de royale woonkamer met een balkon gelegen op het zuiden met vrij uitzicht over het park "De Wezenlanden" en het "Almelose kanaal". Het appartement is gelegen op korte afstand van het historisch stadscentrum van Zwolle, evenals de uitvalswegen en de op- en afritten van en naar de snelweg.

    De indeling:
    Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer voorzien van grote raampartijen met vrij uitzicht. Tevens geeft de woonkamer toegang tot de gunstig op de zon gelegen balkon.
    De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, convectie hete-lucht oven en een koelkast (de vriezer staat in de bijkeuken). Vanuit de hal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar evenals de badkamer. De badkamer is in 2016 geheel vernieuwd en voorzien van alle gemakken zoals een regen/stort douche, ligbad, inbouwkranen en een luxe wastafelmeubel.

    Tevens beschikt het appartement over een ruime berging en een bijkeuken (met aansluitingen voor de wasapparatuur) welke tevens vanuit de gang bereikbaar zijn. Tevens is er een aparte berging met de CV-ketel en de mechanische ventilatie.

    Algemeen:
    -CV-ketel (2014)
    -Eigen berging op de begane grond
    -Lift aanwezig
    -Eigen parkeerplaats afgesloten met slagboom
    -Intercom
    -Bijdrage VvE € 146,- per maand
    -Badkamer geheel vernieuwd in 2016
    -Collectieve zonnepanelen VvE

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.