Abel Tasmanstraat 129, Zwolle

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 337.500,- k.k.
Postcode:
8023XG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
230m²
Inhoud:
412m³
Bouwperiode:
1951
Plaats woning op:  




  • Op een prachtig plekje in de populaire wijk Wipstrik gelegen ruime HOEKWONING met een diepe TUIN op het noordoosten met een achterom!

    Kenmerkend voor deze woning is de mooie lichtinval, wat het een prettige open sfeer geeft. De woning is heel praktisch ingedeeld en biedt vele mogelijkheden, door de geweldige grote zolder en de vele slaapkamers.

    Door de centrale ligging bevinden het station, de historische binnenstad, de oprit van de A28 en supermarkten zich allen op korte afstand van de woning. Aan de voorzijde kunt u ruim en gratis uw auto parkeren. Een bushalte om de hoek zorgt voor een goede ontsluiting met het OV naar het centrum, station of andere plaatsen. Het prachtige park ‘De Wezenlanden’ is op loopafstand gelegen, evenals het "Almelose Kanaal".

    De achtertuin is maar liefst 19 meter diep en er is altijd wel een zonnige plek te vinden. De tuin is voorzien van een praktische stenen berging. Het geheel is keurig aangelegd met borders, straatwerk en gras. Het terras bij de achtergevel geeft de tuin een extra speels effect.

    Begane grond: Hal, met toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit de gang is toegang tot een kelderkast. Lichte woonkamer met open keuken en toegang tot de tuin. 1e verdieping: Overloop, maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 1 met wastafel en 2 met inbouwkasten en een doucheruimte met wastafel. Tweede verdieping: Via vaste trap is de ruime open zolder te bereiken. Hier kunnen zelfs nog 2 kamers gecreëerd worden. Verder is er een afgesloten ruimte voor de wasapparatuur en de CV-ketel.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.