Woeste Grond 4, Lemelerveld

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 349.000,- k.k.
Postcode:
8152HL
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
nieuw
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
148m²
Perceeloppervlakte:
356m²
Inhoud:
640m³
Bouwperiode:
2015
Plaats woning op:  




  • Dit is uw kans! Duurzaam en energieneutraal wonen met fraai uitzicht over de landerijen! De woning uit 2015 is namelijk gelegen aan de buitenrand van de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Landen 2’. Een waterrijke en kindvriendelijke buurt waar genoeg ruimte is om te spelen of gezellig te wandelen. De zonnige achtertuin van circa 116 m2 is op het zuiden gericht en voorzien van twee terrassen.

    Onderscheidend én comfortabel qua uitstraling, wooncomfort en woongemak! Het dak is aan de zuidkant voorzien van zonnepanelen en voorziet in combinatie met aardwarmte de gehele woning van energie. Een gasaansluiting is dus ook niet aanwezig.

    Lemelerveld ligt op circa 20 autominuten van Zwolle en Deventer. Naast de algemene voorzieningen beschikt Lemelerveld over een actief verenigingsleven!

    Nog meer verrassingen ontdekken? Plan dan snel een bezichtiging!

    Begane grond:
    Entree; toilet met fontein, meterkast en trapopgang, Ruime, lichte woonkamer met erker en open keuken voorzien van terrasdeuren en toegang tot de berging/schuur.

    Eerste verdieping:
    Overloop; badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet; ouderslaapkamer met uitzicht over de landerijen, twee slaapkamers en opbergkast.

    Tweede verdieping (bereikbaar via vaste trap):
    Zolder berging met mogelijkheid tot vierde slaapkamer of werkplek. Voorzien van dakraam.

    Bijzonderheden:
    - De stichting garantiefonds Novitijd biedt u ook nog eens 7 jaar 'nul op de meter' garantie op het elektriciteitsverbruik.
    - De warmtepomp met koelfunctie biedt op warme zomerdagen de nodige verkoeling. De vloerverwarming op zowel de begane grond als eerste verdieping zorgen voor een behaaglijke woning.
    - De woning is uitgerust met een Nike Home Control systeem waarmee eenvoudig via een app ondermeer de verwarming en verlichting kunt bedienen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.