Zilverschoon 59, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 349.000,- k.k.
Postcode:
8265HE
Ligging:
aan park
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
160m²
Perceeloppervlakte:
466m²
Inhoud:
600m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Een heerlijk en uniek huis met fijne leefruimtes op een mooi plekje in Kampen.

    Het betreft hier een geschakelde bungalow naar het ontwerp van Van den Berg Architecten. Totaal met 5 slaapkamers, waarvan twee op de begane grond. Het huis heeft op elke verdieping een badkamer. Op de begane grond bevindt zich tevens nog een kamer welke als praktijk of kantoorruimte gebruikt kan worden.

    De woning is gebouwd in 1979 en is goed onderhouden. In 1998 is de woning uitgebouwd waardoor er een extra slaapkamer op de begane grond is gerealiseerd. Verder is de woning de laatste jaren flink gemoderniseerd.

    Qua locatie is het optimaal genieten. Heerlijk vrij aan de achterzijde tegen het park en toch dichtbij alle voorzieningen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, werkkamer/slaapkamer, tweede slaapkamer met kastenwand en aansluitend een badkamer, royale woonkamer met een eethoek met terrasdeuren, grote zitkamer met schuifdeuren naar de tuin, halfopen keuken, bijkeuken met opstelling cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine, inpandig toegang tot de berging en de praktijk/kantoorruimte.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken, geplaatst in 2006 en voorzien van koelkast, vaatwasser, magnetron, 5- pits gaskookplaat en een afzuigkap. De badkamer is lekker ruim en is ingericht met een douchecabine, toilet en dubbele wastafel.

    De vloer is grotendeels afgewerkt met plavuizen voorzien van vloerverwarming.

    Verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer op deze verdieping is ingericht met een wastafel, toilet en een douche.

    Tuin
    Buiten kan men genieten van veel privacy door de gunstige ligging tegen het groen. Een riant terras op het zuidwesten en een siertuin met vijver en meerdere terrassen op het noordwesten. Men beschikt in de tuin nog over een houten tuinschuur en voor de auto is er een carport aanwezig.

    DIT SOORT WONINGEN KOMEN NIET VEEL TE KOOP, DUS WEES ER SNEL BIJ EN BEL MET 038-3336633 VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.