Zeebies 5, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 195.000,- k.k.
Postcode:
8265EN
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
112m²
Perceeloppervlakte:
296m²
Inhoud:
389m³
Bouwperiode:
1973
Plaats woning op:  




  • Hoekwoning met achtertuin van maar liefst 15 meter diep! Gelegen nabij winkelcentrum Penningkruid, aan een rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde over een speelveld.

    Deze hoekwoning is in 1973 gebouwd op een perceel grond van 296 m2, hetgeen erg ruim is voor een woning in deze prijsklasse.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast v.v. een moderne groepenkast, toiletruimte v.v. van een wandcloset en fontein, ruime Z-vormige woonkamer met een straatgerichte zithoek, provisiekast onder de trap en een tuingerichte eethoek met een open keuken.

    De keuken in ingericht met een riante keuken in een u-opstelling welke is voorzien van een combi-oven, koelkast, vriezer, inductiekookplaat en een afzuigkap. Er is een aansluiting aanwezig voor een vaatwasser. Het werkblad is uitgevoerd met een natuurstenen werkblad.

    De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer. In de keuken is de vloer afgewerkt met een natuurstenen tegelvloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een douchehoek, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De badkamer dient gemoderniseerd te worden.

    Tweede verdieping
    Overloop, berging, opstelling cv-ketel (2012) en een 4e slaapkamer met raam in de topgevel en bergruimte achter de knieschotten aan weerszijden.

    Tuin
    De tuin is erg ruim bemeten en biedt goede privacy vanwege de vrije ligging aan de achterzijde tegen een parkeerplaats. Er is een buitenkraan en zonnewering aanwezig.

    Berging
    Bij de woning behoort een stenen berging.

    KORTOM EEN IDEAAL HUIS VOOR IEMAND DIE OP ZOEK IS NAAR EEN HUIS MET EEN RUIME TUIN.

    VOOR EEN BEZICHTIGING NEEMT U CONTACT OP MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.