Zandrug 6, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8266LE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
187m²
Inhoud:
460m³
Bouwperiode:
2011
Plaats woning op:  




  • Heerlijk wonen op het Onderdijks. Een woning die zich kenmerkt door ruimte, zowel binnenshuis als ook buitenshuis. Het betreft hier namelijk een rijwoning die qua maatvoering één van de grootsten in zijn soort is en die is gebouwd op een mooie grote kavel van 187 m². Door de grote van de kavel is het tevens mogelijk om 1 of 2 auto's op uw eigen grond te parkeren.

    Gelegen op een goede locatie in de woonwijk Het Onderdijks, aan de voorzijde grenzend aan een brede groenstrook met speelvoorzieningen voor de kinderen en vanuit het keukenraam kijkt men uit over de weilanden. In de directe omgeving bevinden zich 2 basisscholen en het onlangs nieuwe aangelegde (speel)park. In de naburige wijk het Stationskwartier, welke momenteel in aanbouw is, komen voorzieningen zoals een supermarkt en is het nieuwe NS station Kampen Zuid al in gebruik.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer met provisiekast onder de trap, ruime zithoek met deur naar de achtertuin, centraal gelegen eethoek en een open keuken.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken met kookeiland en is voorzien van een natuurstenen werkblad. De apparatuur in de keuken bestaat uit een 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koel/vriescombinatie.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, twee grote slaapkamers en een derde kleinere slaapkamer welke nu in gebruik is als kledingkamer. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en douchecabine.

    Tweede verdieping
    Grote zolderkamer welke nu in gebruik is als wasruimte en berging. Door de grote maatvoering van de woning is het mogelijk om hier nog één of zelfs twee extra kamers te realiseren.

    Tuin
    De achtertuin is lekker diep en biedt een goede privacy omdat er geen directe bebouwing aan de achterzijde is. Door de diepte is er altijd een plekje in de zon te vinden. Via de achtertuin bereikt men de houten berging en de privé parkeerplaats.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.