Winde 19, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 275.000,- k.k.
Postcode:
8265ED
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
129m²
Perceeloppervlakte:
183m²
Inhoud:
438m³
Bouwperiode:
1972
Plaats woning op:  




  • Deze woning is om door een ringetje te halen!

    Deze prachtige hoekwoning is echt helemaal af en zo te betrekken. De verkoper heeft de woning recentelijk geheel vernieuwd en volledig geïsoleerd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal met trapopgang, toilet, woonkamer, eetkamer en woonkeuken. De begane grond is voorzien van een leistenen vloer met vloerverwarming. Aan de achterzijde is een uitbouw geplaatst waardoor er een ruime eetkeuken is ontstaan. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een oven, magnetron, koelkast, vaatwasser op hoogte, keramische kookplaat en afzuigkap. Alle wanden en plafonds zijn glad gestuct.

    Eerste verdieping
    Op de eerste verdieping bevinden zich de overloop 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De badkamer is voorzien van een ruime douchehoek met glazen douchescherm, een wastafelmeubel en vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Op de tweede verdieping vindt u de vierde slaapkamer die is voorzien van een dakkapel, waardoor deze extra ruim is. De overloop is voorzien van een stookruimte en wasmachine- en drogeraansluting.

    Tuin
    Via de tuindeuren komt u in de onlangs aangelegde, onderhoudsvrije tuin. Deze is gelegen op het zuidoosten. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de garage, aparte berging en achterom. De garage is te bereiken via het parkeerterrein dat aan de zijkant is gelegen.

    Het winkelcentrum "Penningkruid" en de basisschool zijn op loopafstand gelegen.

    Kortom, wilt u een woning die van alle gemakken is voorzien en waar u helemaal niks aan hoeft te doen, dan is deze woning zeker iets voor u!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.