Waard 19, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
8266LV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
120m²
Perceeloppervlakte:
135m²
Inhoud:
380m³
Bouwperiode:
2014
Plaats woning op:  




  • Een gloednieuwe woning waar u zo in kunt. Compleet afgewerkt, voorzien van alle luxe en comfort en met een heerlijke royale woonkamer welke beschikt over een uitbouw van maar liefst 2,5 meter.

    Gebouwd in 2014 in een leuke straat waarbij alle woningen een mooie eigentijdse uitstraling hebben gekregen. Op loopafstand van de scholen en het park in de wijk.

    De woning is optimaal geïsoleerd waardoor de maandlasten lekker laag zijn en u hoeft de aankomende jaren nog niet na te denken over onderhoud.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, voorzien van wandcloset en fontein, meterkast, trapopgang, uitgebouwde woonkamer met een provisiekast onder de trap en een open keuken. De woonkamer is heerlijk ruim door de uitbouw en middels een grote schuifpui heb je direct toegang tot de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken voorzien van natuurstenen werkblad, 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en een gewone oven.

    De vloer op de begane grond is voorzien van een fraaie pvc-vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand. De badkamer is strak afgewerkt en ingericht met een toilet, badkamermeubel met een dubbele wastafelkraan en een inloopdouche met glazen wand. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Grote zolderkamer met dakraam, opstelling wasmachine, droger en cv-ketel. Enkel door het plaatsen van een wand zou je kunnen beschikken over een 4e slaapkamer indien dat gewenst is.

    Tuin
    De tuin is onderhoudsarm aangelegd met 60x60 tegels. Met een ligging op het westen is er altijd een plekje in de zon te vinden in deze ruime achtertuin.

    EEN NIEUW HUIS IS VOOR VEEL MENSEN AANTREKKELIJK, BEL DUS SNEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.