Waard 10, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 265.000,- k.k.
Postcode:
8266LV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
109m²
Perceeloppervlakte:
143m²
Inhoud:
392m³
Bouwperiode:
2014
Plaats woning op:  




  • Instapklare tussenwoning in de populaire woonwijk "Het Onderdijks"

    In deze kindvriendelijke en jonge woonwijk staat deze mooie, goed onderhouden rijwoning. De woning is modern en strak afgewerkt, goed geïsoleerd en zo te betrekken. Het heeft een diepe achtertuin met achterom.

    Gelegen nabij diverse speeltuinen, voetbalveldjes en 2 scholen. Binnen circa 15 minuten bent u in het centrum van Kampen of Zwolle.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast, toiletruimte, toegang tot de tuingerichte woonkamer met praktische trapkast en loopdeur naar de tuin. De open keuken is voorzien van een moderne hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur, waaronder een groot gasfornuis met oven, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.

    De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is volledig betegeld en is ingericht met een ruime douchehoek, toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    2e verdieping:
    Zolderverdieping met bergruimte en een optie tot een 4e slaapkamer. Aan weerszijde zijn er knieschotten aanwezig. Verder staan op deze etage de CV-combiketel, de mechanische ventilatie unit en de wasmachine/droger-aansluiting.

    Tuin
    De woning beschikt over een voortuin en een achtertuin. Deze tuinen zijn onderhoudsarm aangelegd. De tuin aan de achterzijde is voorzien van een houten vrijstaande berging. De achtertuin is rondom voorzien van schuttingen en is achterom te bereiken via een afsluitbare schuttingsdeur.

    Belangstelling voor deze mooie woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.