Voorstraat 1163, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 169.500,- k.k.
Postcode:
8261HV
Ligging:
in centrum
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
102m²
Inhoud:
325m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Indien u op zoek bent naar een sfeervolle woning of appartement in de binnenstad van Kampen, dan is dit mogelijk heel interessant voor u.

    Volledig gerenoveerd appartement met dakterras. Het appartement is lekker ruim, heerlijk licht en heeft een geweldig goede sfeer.

    Via de entree aan de Voorstraat bereikt men het appartement welke is gelegen op de tweede en derde verdieping. Het adres is Voorstraat, maar eigenlijk is het appartement zelf gesitueerd aan de zijde van de Oudestraat.

    Indeling

    Entree, hal, royale slaapkamer (voorbereid om te wijzigen in 2 slaapkamers), cv-kast met wasruimte, grote woonkamer met een open keuken en een zithoek welke op de Oudestraat is gericht, centraal in het huis ligt de badkamer en de trapopgang naar de 2e woonlaag.

    De keuken is ingericht met een in stijl uitgevoerde hoekkeuken met een eikenhouten werkblad, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. De badkamer is super strak en is ingericht met een dubbele wastafel, toilet en ligbad met douche.

    2e woonlaag
    Deze woonlaag bestaat uit een multifunctionele ruimte welke gebruikt kan worden als slaapkamer of werkkamer. De ruimte is nu ingericht met een klein keukenblok en vanaf deze verdieping heeft men via de vide direct contact met de woonkamer. Tevens bereikt men via deze etage het dakterras.

    Het dakterras is lekker ruim en biedt heel veel privacy.

    De vloeren in het appartement zijn grotendeels afgewerkt met een mooie eikenhouten vloer.

    BELANGSTELLING? NEEM DAN CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.