Voorstraat 116-2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 175.000,- k.k.
Postcode:
8261HV
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
83m²
Inhoud:
255m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Bent u op zoek naar een sfeervol en keurig afgewerkt appartement met uitzicht op dé winkelstraat van Kampen? Dan bent u zeker geïnteresseerd in dit unieke appartement.

    Door de drie ramen is de grote woonkamer erg licht en een plezierige plek om bezoek te ontvangen.
    Voor extra sfeer kunt u 's avonds of in de wintermaanden de gashaard aanzetten. Op zoek naar extra gezelligheid? U loopt naar beneden en u staat midden in de oude binnenstad van Kampen. In de zomermaanden is het trouwens ook heerlijk vertoeven op het zonneterras. Het appartement bereikt u via de ingang aan de Voorstraat en is gelegen op de eerste verdieping.

    Indeling

    Entree, hal, slaapkamer met deur naar het dakterras, badkamer, toiletruimte, gang met kastenwand, deur naar de halfopen keuken met aansluitend een ruime woonkamer met gashaard en een geweldig leuk uitzicht op de Oudestraat. Het appartement beschikt nu over één slaapkamer, maar er is indien gewenst een 2e slaapkamer mogelijk. Aanvullende informatie en een impressie hiervan zijn verkrijgbaar via de makelaar.

    De keuken is ingericht met een nette hoekkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

    De badkamer is ingericht met een wastafel en een ligbad met douche. De toiletruimte is ingericht met een wandcloset een urinoir en een wastafel.

    Het dakterras van circa 3 x 3,5 meter is voorzien van een vlonder terras en is een heerlijke plek om buiten te vertoeven.

    Vereniging van Eigenaren
    Er is een uitgebreid meerjarenonderhoudsplan aanwezig en er wordt maandelijks (€53,-) gereserveerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstig onderhoud. Ook de kosten voor de verzekering zijn bij de servicekosten inbegrepen.

    Overige
    Het appartement is goed geïsoleerd, wat resulteert in lage energiekosten.

    Belangstelling voor dit leuke appartement? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.