Vloeddijk 159C, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 395.000,- k.k.
Postcode:
8261GM
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
95m²
Inhoud:
653m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Prachtig herenhuis aan de gracht!

    Het karakteristieke rijksmonument aan de gracht werd gebouwd als kazerne en heeft later diverse bestemmingen gekend waaronder een militair hospitaal, jeugdherberg, nijverheidsschool en muziekschool. In 2005 verbouwd tot luxe stadswoningen, compleet met tuin, (fietsen)berging en achteruitgang.

    Het huis beschikt o.a. over 4 slaapkamers (5 mogelijk), modern sanitair, natuurstenen vloer met vloerverwarming op de begane grond, een gashaard, terrasdeuren en een luxe keuken welke in 2014 is geplaatst. Wat vooral opvalt in deze woning zijn de hoge plafonds. Dit geeft een enorm ruimtelijk effect en zorgt voor veel licht in huis.

    De ligging is uitmuntend. Aan de stadsgracht en dichtbij de Buitenhaven, rivier De IJssel en het stadspark. Parkeren is mogelijk in de straat middels een parkeervergunning (circa €150,- per jaar) en op nog geen 2 minuten lopen bevindt zich een parkeergarage waar u gratis kunt parkeren.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, toilet, berging onder de trap, woonkamer met een open keuken. De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken welke is voorzien van een natuurstenen werkblad, 5 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser, quooker en een koel-vriescombinatie. De begane grond vloer is afgewerkt met een duurzame stenen vloer welke is voorzien van vloerverwarming. In de woonkamer beschikt men over een vaste boekenkast en een sfeervolle gashaard. Via de terrasdeuren heb je direct toegang tot de achtertuin/patio.

    Eerste verdieping
    Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De kleinste slaapkamer is thans in gebruik als kastenkamer met twee schuifkastenwanden. De badkamer is ingericht met een douchecabine, een toilet en een dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte, slaapkamer met dakramen, werkkamer/speelkamer annex berging en een grote inloopkast. De werkkamer/speelkamer annex berging kan ook gebruikt worden als slaapkamer. Er zal dan nog een dakraam geplaatst moeten worden.

    Zolder
    Vlizotrap naar bergzolder.

    Tuin/patio
    Deze ligt gunstig op het zuidwesten, beschikt over een achteruitgang en geeft toegang tot de (fietsen)berging.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.