Vlashoek 3, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.500,- k.k.
Postcode:
8266KN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
145m²
Perceeloppervlakte:
151m²
Inhoud:
500m³
Bouwperiode:
2008
Plaats woning op:  




  • Geschakelde woning/herenhuis in prachtige jaren '30 stijl.

    Deze woning kenmerkt zich door de enorme ruimte in de woning en de fraaie bouwstijl. Qua leefruimte is de woning te vergelijken met een 2-onder-1-kapwoning. In de basis voorzien van 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van 5 slaapkamers.

    Achter de woning bevindt zich een gezamenlijk binnenterrein, met onder andere carports van de aanliggende woningen. Deze woning beschikt over een eigen carport. Het terrein is ingericht met een grasveld, planten, bomen en picknicktafels.

    Gelegen op een mooie locatie in de woonwijk Het Onderdijks, aan een rustige straat en op loopafstand van scholen en het park.

    Indeling
    Entree, hal, meterkast, grote woonkamer met een straatgerichte zithoek met erker, centraal gelegen eethoek, provisiekast onder de trap, open keuken, achterentree met trapopgang, toilet en deur naar de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken voorzien van 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen (graniet).

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, een wandcloset en een wastafel.

    Tweede verdieping
    Zeer grote zolder met de mogelijkheid om 2 ruime slaapkamers te creëren mocht hier behoefte aan zijn. Aan de voorzijde beschikt men over een dakkapel. Nu wordt deze verdieping gebruikt als werkkamer/speelkamer. Op deze verdieping bevinden zich tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger.

    Zolderverdieping
    Vlizotrap naar grote bergzolder met stahoogte in het midden.

    Tuin.
    Zowel de voor- als de achtertuin zijn keurig aangelegd en goed onderhouden. In de achtertuin beschikt men over een stenen berging.

    Carport
    Direct achter de woning bevindt zich de carport.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.