Venestraat 5, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8261KE
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
170m²
Perceeloppervlakte:
172m²
Inhoud:
550m³
Bouwperiode:
1907
Plaats woning op:  




  • Als je toch zo kunt wonen!

    Royale binnenstadswoning (circa 550 m3) met een grote achtertuin met achteruitgang! Hoge plafonds, veel licht en authentieke details zorgen voor een geweldige sfeer.

    Na de aankoop in 2015 is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Ideaal voor iemand die op zoek is naar een woning die direct te betrekken is. Verkopers wonen hier met veel plezier en verkopen de woning om een nieuwe woondroom te realiseren.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, meterkast (voorzien van een moderne groepenkast), trapopgang, woonkamer met een houtkachel, gang met provisieruimte en toilet, centraal gelegen keuken met aansluitend een grote eetkamer met terrasdeuren naar de tuin en een achterportaal. De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een mooie warme houten vloer.

    De keuken is ingericht met een kwalitatief goede keuken voorzien van een natuurstenen werkblad, vaatwasser, grote koel/vriescombinatie, afzuigkap, Boretti kraan en een Boretti fornuis met 6 pits kookplaat en oven.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, kast met opstelling cv-ketel en aansluiting voor wasmachine en droger, grote slaapkamer aan de achterzijde met een kastenwand en deuren naar het balkon, centraal gelegen 2e slaapkamer en een grote slaapkamer aan de voorzijde van het huis. De vloer op deze verdieping is tevens afgewerkt met een houten vloer.

    De badkamer is ingericht met een toilet, douchehoek, wastafel en een ligbad.

    Zolderverdieping
    Vaste trap naar de zolder. Deze verdieping wordt nu gebruikt als berging, maar biedt ruimte voor een extra slaapkamer.

    Tuin
    Uniek is zeker, een tuin van bijna 20 meter diep in de binnenstad van Kampen. De tuin is na de aankoop in 2015 ook volledig opnieuw aangelegd. Achterin de tuin staat nog een stenen berging. Een groot pluspunt is ook de achteruitgang.

    BENT U NET ZO ENTHOUSIAST ALS WIJ? NEEM DAN CONTACT OP MET ONS KANTOOR VOOR EEN AFSPRAAK

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.