Toon Slurinkhof 42, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 239.500,- k.k.
Postcode:
8264DD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
235m²
Inhoud:
380m³
Bouwperiode:
1988
Plaats woning op:  




  • Tot in de puntjes afgewerkte 2-onder-1-kapwoning met o.a. bijkeuken, grote garage, 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden.

    Gelegen aan een rustige straat en op fietsafstand van de binnenstad, winkelcentrum de Hanzewijk en winkelcentrum Penningkruid. Ook scholen en sportverenigingen bevinden zich in de nabije omgeving.

    Gebouwd in 1988 en de laatste jaren in opdracht van de huidige eigenaren uitgebouwd en gemoderniseerd. Hier volgt een opsomming van enkele belangrijke aanpassingen;

    - de woning is uitgebouwd op de eerste verdieping in 2002
    - de badkamer is vernieuwd in 2002
    - eerste en tweede verdieping onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe vloer- en wandafwerking, nieuwe radiatoren en nieuw elektra
    - HR++ beglazing geplaatst op de verdieping en een groot gedeelte van de begane grond

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, woonkamer met een mooi vrij zicht door de straat, open keuken, provisiekast onder de trap en een schuifpui naar de tuin. Via de hal bereik je ook de bijkeuken/berging met een tegelvloer en gootsteen en doorloop naar de garage met betonvloer en elektrische bedienbare deur.

    De keuken is ingericht met een kwaliteitskeuken voorzien van een natuurstenen werkblad, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

    De vloer in de woonkamer is voorzien van een massief eikenhouten vloer.

    Eerste verdieping
    Overloop badkamer en 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een schuifkastenwand. De badkamer is heerlijk ruim en is ingericht met een ligbad, douchehoek, wandcloset en een badkamermeubel met dubbele wastafel. Tevens is er vloerverwarming in de badkamer aangelegd.

    Tweede verdieping
    zolderkamer met een groot dakraam en een raam in de topgevel, kastenwanden met berging en aansluiting voor wasmachine en droger.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en behoeft weinig onderhoud. Er is buitenverlichting aanwezig en een zonnescherm. Aan de voorzijde van de garage is ruimte voor het parkeren van één auto en in de straat is tevens voldoende parkeergelegenheid.

    WILT U MEER WETEN VAN DEZE PRACHTIGE WONING? NEEM DAN CONTACT OP MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.