Thomas Seerattstraat 1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 315.000,- k.k.
Postcode:
8265BJ
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
9
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
170m²
Perceeloppervlakte:
351m²
Inhoud:
650m³
Bouwperiode:
1967
Plaats woning op:  




  • Royale 2-onder-1-kapwoning op een prachtige locatie met vrij uitzicht over een brede groenstrook.

    Wanneer u op zoek bent naar een huis met ruimte en mogelijkheden, dan moet u deze woning zeker komen bekijken. Met 6 slaapkamers op de verdieping zeer geschikt voor een groot gezin. Er is o.a. een grote werkkamer op de begane grond, ideaal voor kantoor of praktijk aan huis. De werkkamer kan ook gebruikt worden als slaapkamer zodat u gelijkvloers kunt wonen of mantelzorg kunt toepassen.

    Het huis is gebouwd in 1967 en is na de aankoop in 1995 in opdracht van de huidige eigenaar flink gerenoveerd en uitgebouwd. Zo zijn bijna alle kozijnen vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing. Op de tweede verdieping is de woning uitgebouwd waardoor er 2 extra slaapkamers zijn bijgekomen. De kavel waarop de woning is gebouwd is maar liefst 351 m2 waardoor er genoeg ruimte over is gebleven voor een mooie tuin.

    Naast de ruimte is de ligging van deze woning een grote kracht. Aan een rustige straat en toch heel dichtbij de winkels, scholen, sportverenigingen, het zwembad en de binnenstad van Kampen.

    Indeling
    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer met een houtkachel, dichte keuken met een provisiekast, gang welke toegang geeft tot de garage en de werkkamer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 4 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, ligbad met douche en 2 wastafels. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

    Tweede verdieping
    Overloop, vaste kast en 2 slaapkamers, beide met inbouwkast. Vanaf de overloop heb je toegang tot het dakterras.

    Tuin
    Deze is enkele jaren geleden opnieuw aangelegd. De achtertuin ligt gunstig op het westen en is lekker ruim. Ideaal is ook de steeg langs de garage welke dient als achterom voor de tuin. Achter de uitbouw met de werkkamer bevindt zich nog een overkapping voor opslag van hout en het stallen van de containers.

    NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS KANTOOR OP VOOR MEER INFORMATIE OF EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.