Steenovensdijk 23, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 375.000,- k.k.
Postcode:
8262PL
Ligging:
aan water
Woningtype:
Eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
116m²
Perceeloppervlakte:
391m²
Inhoud:
411m³
Bouwperiode:
1935
Plaats woning op:  




  • Wat een SUPERMOOIE plek! Wonen met uitzicht op de haven en mogelijkheid tot praktijk aan huis!

    Een woning met zo veel leefruimte, zowel binnen als buiten, op een prachtige locatie vind je niet zo gauw. En dan ook nog met uitzicht op de IJssel en jachthaven de Riette!

    Deze sfeervolle woning ligt zowel aan de voor- als achterzijde, volledig vrij. Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over de parkachtige omgeving van de Brunneper Bongerd. Het park is gelegen rondom twee historische hoogstamboomgaarden: Aalderink en Naberman in het dal van het riviertje de Riette. Dit riviertje wordt ook in ere hersteld voor dit park. De 'groene long' van Brunnepe krijgt ook een natuurspeelplaats, bijentuin, tuin, kikkerpoelen en een moestuin.

    Aan de achterzijde grenst het perceel van de woning aan een groot grasveld/speelveld met aangrenzend het stromende water van de IJssel. Jachthaven "De Riette" bevindt zich naast de woning.

    Ideaal voor gezinnen met kinderen vanwege de rustige en doodlopende straat en de speelmogelijkheden in de buurt. Buitenmensen kunnen hier hun hart ophalen vanwege groene en waterrijke omgeving en de vele mogelijkheden met de tuin.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, gezellige woonkamer met open haard, kelderkast, ruime woonkeuken met lichtkoepel en vloerverwarming. De ruime hoekkeuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer. Achter de woonkeuken is de luxe badkamer gerealiseerd. Deze is voorzien van alle gemakken, zoals een whirlpool, wastafelmeubel, inloopdouche met rainshower en vloerverwarming. Naast de badkamer is de toiletruimte gesitueerd.

    In de achtertuin is een praktijkruimte gerealiseerd. Deze is voorzien van een wachtruimte met keukenblokje, toiletruimte en praktijkruimte. Deze ruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van een airco, die ook de ruimte kan verwarmen. Tevens kan de ruimte gebruikt worden als B&B of gastenverblijf.

    Eerste verdieping:
    Overloop met wastafel, 3 slaapkamers. De indeling is makkelijk aan te passen zodat alle drie de kamers afzonderlijk te bereiken zijn.

    Tweede verdieping:
    Zolderverdieping met dakkapel. Hier kan de vierde slaapkamer gerealiseerd worden.

    Tuin:
    Opvallend is natuurlijk de diepe achtertuin. De tuin is gelegen op het noordoosten en is ca. 4,5 m. breed en maar liefst ca. 37 meter lang, waardoor er altijd wel een plekje in de zon te vinden is.

    De overkapping met grote schuur is gerealiseerd in 2022. Hier kan je heerlijk relaxen. De overkapping is voorzien van elektra. De schuur heeft een extra brede deur, dus ideaal voor het stallen van je motor of scooter.

    Belangstelling voor deze leuke woning op deze unieke plek? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.