Siriusweg 9, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8262BE
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
185m²
Perceeloppervlakte:
140m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Strak afgewerkt herenhuis met enorm veel ruimte!

    Een super fijn huis, licht, zuinig, comfortabel, veel ruimte en met een fijne groenstrook/parkje achter het huis. Deze woning is vanwege de indeling ook zeer geschikt voor kantoor of praktijk aan huis. In ieder geval is het een huis met een ideale thuiswerkplek. De woning is gelegen aan een rustige straat op loopafstand van de historische binnenstad en dichtbij rivier De IJssel en de Buitenhaven en grenst aan een parkje. Parkeren is mogelijk op de eigen oprit aan de voorzijde van de woning.

    Gebouwd in 2007, uitstekend geïsoleerd en goed onderhouden. De woning is extra duurzaam gemaakt. Zo zijn er het afgelopen jaar (juni 2020) maar liefst 15 zonnepanelen geplaatst.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toiletruimte, provisiekast met cv-opstelling, berging annex bijkeuken, royale tuinkamer en garage. De tuinkamer kan uitstekend gebruikt worden als slaapkamer, kantoorruimte, praktijkruimte of thuiswerkplek. Vanuit de tuinkamer heb je direct toegang tot de achtertuin/patio welke op haar beurt weer grenst aan de groenstrook/park.

    Eerste verdieping
    Overloop, toiletruimte, riante woonkamer met balkon en een open keuken. De keuken is in 2020 gerenoveerd en is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven met stoomfunctie en een aparte heteluchtoven, koelkast, vriezer en vaatwasser.

    De vloer op de eerste verdieping is afgewerkt met een fraaie massief houten vloer.

    Tweede verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn heerlijk ruim. Vanuit één van de slaapkamers heeft men toegang tot het balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, inloopdouche, dubbele wastafel, een tweepersoons ligbad en voorzien van een designradiator.

    Garage
    De inpandige garage heeft een afmeting van 3,45 m x 6,00 m en is bereikbaar via de dubbele deuren aan de voorzijde en binnendoor vanuit de hal.

    Parkeren
    De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van twee auto's of wellicht een caravan of camper op eigen grond. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

    Overige
    De woning is voorzien van elektrische zonnewering en screens.

    Voldoet deze woning aan uw wensen? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.