Siriusweg 13, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 300.000,- k.k.
Postcode:
8262BE
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
185m²
Perceeloppervlakte:
140m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte zit er in dit huis! Maar liefst 3 woonlagen, buitenruimte op elke woonlaag, een inpandige garage en mogelijkheid voor kantoor of praktijkruimte aan huis.

    Gelegen aan een rustige straat aan de rand van de historische binnenstad en dichtbij rivier De IJssel en de Buitenhaven. De woning grenst aan de oostzijde aan een parkje. Parkeren is mogelijk op de eigen oprit aan de voorzijde van de woning.

    Gebouwd in 2007, uitstekend geïsoleerd en goed onderhouden.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, provisiekast met cv-opstelling, bijkeuken, en een royale tuinkamer. Vanuit de ruime hal heeft men toegang tot het toilet, de praktische trap-/provisiekast, de bijkeuken met de voorzieningen om te wassen en te drogen en de garage. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de zonnige tuinkamer met openslaande deuren naar het aan het park gelegen terras! De tuinkamer is voor meerdere doeleinden geschikt en zou ook uitstekend te gebruiken zijn als kantoor-/werkkamer of als slaapkamer.

    Eerste verdieping
    Overloop, toilet, woonkamer en een open keuken. De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur te weten een vaatwasser, inductieplaat, combi oven/magnetron en een afzuigkap. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met openslaande deuren naar het deels overdekte balkon over de volledige breedte van de woning. De gehele achterpui is voorzien van glas waardoor er veel lichtinval is in de woonkamer!

    Tweede verdieping
    Overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn gesitueerd aan het balkon. De badkamer beschikt over een ligbad, douchehoek, wastafel en een toilet.

    Garage
    De inpandige garage heeft een afmeting van 3,45 m x 6,00 m en is bereikbaar vanuit de openslaande deuren aan de voorzijde en binnendoor vanuit de hal.

    Een aantal pluspunten op een rij:
    + Inpandige ruime garage
    + Oprit met een capaciteit voor 2 auto's
    + kantoor-/werkkamer op de begane grond
    + Buitenruimte op elke woonlaag
    + Vele voorzieningen in de nabije omgeving
    + Kindvriendelijke buurt
    + Vooral heel veel ruimte!

    Voldoet deze woning aan uw wensen? Neem contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.