Rietkamp 4, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 539.000,- k.k.
Postcode:
8266KE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
8
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
190m²
Perceeloppervlakte:
524m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Royale vrijstaande woning op een kavel van 524 m2 grond met o.a. 5 slaapkamers, werkkamer/praktijkruimte op de begane grond, inpandige garage, carport, vrijstaande stenen garage en een tuinhuis.

    Dit huis is van alle gemakken voorzien. Hierbij moet u denken aan een luxe keuken, modern sanitair, vloerverwarming op alle verdiepingen, rolluiken, zonnescherm, tuinverlichting, hekwerk etc.

    Gebouwd in 2006 en nadien uitstekend onderhouden. De woning is uiteraard goed geïsoleerd en beschikt over een A-label.

    Gelegen aan een rustige straat aan de rand van woonwijk Het Onderdijks, dichtbij scholen en met een goede ontsluiting richting de N50. In de nabije toekomst zal er op 5 minuten van de woning een supermarkt worden gebouwd in de naburige wijk Het Stationskwartier. Hier bevindt zich ook het NS station.

    Indeling
    Begane grond
    Entree, hal, toilet, provisiekast onder de trap, meterkast, woonkamer met een natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming, een straatgerichte zithoek met pelletkachel, een tuingerichte eethoek met terrasdeuren naar de achtertuin, open keuken met aansluitend een bijkeuken, werkkamer/praktijkruimte en inpandig toegang tot de garage.

    De keuken is ingericht met een mooie grote keuken met kook/spoeleiland en is voorzien van een micro-oven, een heteluchtoven, koffiemachine, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een koel/vriescombinatie. De bijkeuken is voorzien van een kastenwand met daarachter de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een inloopkast en een heeft toegang tot een groot dakterras van 48 m2. De badkamer is lekker ruim en is ingericht met een ligbad, douchehoek, toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, 2 slaapkamers en een 3e multifunctionele kamer met wastafel. Deze laatste ruimte kan ook gebruikt worden als waskamer, als studeerkamer of kan eventueel verbouwd worden tot een 2e badkamer.

    Zolder
    Vlizotrap naar bergzolder.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en de achtertuin ligt gunstig op het zuiden. In de achtertuin beschikt men over een tuinhuis, er is buitenverlichting en een buitenkraan.

    Garage
    Naast de inpandige garage met carport, beschikt deze woning ook nog eens over een 2e garage welke in de achtertuin is gesitueerd. Deze garage zou eventueel ook uitstekend kunnen dienen als externe kantoorruimte/praktijkruimte.

    IETS VOOR U? NEEM DAN SNEL CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.