Penningkruid 39, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 185.000,- k.k.
Postcode:
8265EE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
123m²
Perceeloppervlakte:
157m²
Inhoud:
400m³
Bouwperiode:
1979
Plaats woning op:  




  • Kies voor dit huis als je voor ruimte gaat! Met maar liefst 400 m3 inhoud is dit één van de grotere woningen van dit type. Gelegen op een uitstekende locatie in de wijk Cellesbroek. Aan een rustige straat met parkeergelegenheid op eigen grond en aan de achterzijde vrij gelegen aan een groenstrook met speelveld en speeltuin. Direct om de hoek bevinden zich de winkels en de scholen. Perfect voor mensen die niet altijd van de auto afhankelijk willen zijn.

    Gebouwd in 1979 en altijd bewoond geweest door dezelfde eigenaar. Er is altijd goed onderhoud gepleegd een ook is het huis op veel punten al gemoderniseerd. Zo zijn de badkamer, het toilet en de cv-ketel in 2003 vernieuwd en is de tuin onlangs nog opnieuw aangelegd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, royale hal, toilet met wandcloset en fontein, woonkamer met trapkast en een open keuken.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers.

    Tweede verdieping
    Overloop, opstelling cv-ketel, zolderkamer met een dakraam. Er is al een raamwerk geplaatst voor een scheidingswand zodat je op eenvoudige wijze een extra slaapkamer kunt creëren. De woningen zijn er hoog gebouwd en daardoor heb je ook nog de mogelijkheid om een bergzolder te maken in de nok van het huis.

    Tuin
    De voortuin en de achtertuin zijn keurig aangelegd. Aan de achterzijde zit je heerlijk vrij en is er een achteruitgang die direct toegang geeft tot het speelveld. Aan de voorzijde van de woning beschikt men over een stenen berging en is er ruimte om de auto op eigen grond te parkeren.

    VOOR HET PLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING KUNT U CONTACT OPNEMEN MET ONS KANTOOR!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.